Onze algemene voorwaarden in het kort uitgelegd

Bij elke overeenkomst tussen jou en MARV-Websolutions gelden onze algemene voorwaarden. Nu snappen we dat jullie niet zitten te wachten om die lange tekst door te lezen en willen jullie graag weten wat we voor je doen en wat wij van jou verwachten, hebben we in het kort de algemene voorwaarden hieronder beschreven. 

Natuurlijk kun je ook de uitgebreide versie lezen, klik dan op deze versie.

Onze overeenkomst

Het begint allemaal bij een bestelling. Wanneer je via onze website of via de mail een bestelling plaatst en een bevestiging ontvangt van MARV-Websolutions, ontstaat er tussen ons een overeenkomst. De regels die gelden voor onze overeenkomst worden bepaald aan de hand van de algemene voorwaarden. 

De duur van je overeenkomst is standaard 1 jaar. Een domeinnaamregistratie sluit je af voor een jaar, die daarna automatisch met een jaar wordt verlengd. Alle overige diensten duren een jaar en worden daarna automatisch met 1 jaar verlengd. De diensten kun je 1 maand voor het verstrijken van de afloopdatum via een e-mail aan info@marv-websolutions.nl beëindigen. 

Jouw account bij ons

Na het opleveren van de dienst die je bij ons hebt afgenomen, krijg je de gegevens toegestuurd om toegang te krijgen tot jouw account. Om die diensten aan je te leveren, hebben we de juiste (contact)gegevens van je nodig. Controleer dus goed wat je invult en geef wijzigingen bij een verhuizing of andere situatie snel aan ons door. Heb je de indruk dat er iets niet aan je gegevens klopt of vermoed je misbruik? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, zodat we maatregelen kunnen treffen.

De diensten

We doen dag en nacht ons best om ervoor te zorgen dat jouw diensten altijd maximaal presteren en bereikbaar zijn. Zodoende moeten we soms onderhoud plegen. Meestal zal je hier niets van merken, maar het kan voorkomen dat we je diensten voor korte tijd stilleggen. We spannen ons in om alleen ‘s nachts aan jouw diensten te sleutelen en je dit tijdig te laten weten. 

Wanneer je aanvullende applicaties wilt gebruiken, ben je zelf verantwoordelijk voor de installatie en het onderhoud hiervan (tenzij de applicatie onderdeel uitmaakt van de dienst zelf). 

Van je opgeslagen data wordt iedere dag een reservekopie (back-up) gemaakt. De backups gaan tot 7 dagen terug. De Backups kun je via jouw Account zelf terugzetten. Mocht dit niet lukken, kun je ons een verzoek sturen of wij een backup terug kunnen zetten.

Het is op elk moment mogelijk om een verhoging (upgrade) van de productspecificaties aan te vragen. Een verlaging (downgrade) is alleen mogelijk wanneer je jouw huidige overeenkomst opzegt en vervolgens een nieuwe aangaat. 

Om de registratie van jouw domeinnaam, SSL-certificaat of IP-adres vlekkeloos te laten verlopen, geef je ons het recht om in jouw naam het papierwerk rond te krijgen met de organisaties die hiervoor verantwoordelijk zijn. Sommige domeinnamen zijn (auteursrechtelijk) beschermd of gereserveerd. We kunnen je daarom niet garanderen dat een registratie altijd succesvol zal verlopen.

De kosten

Je betaalt voor de diensten die je krijgt. Terugkerende kosten voor jouw webhostingpakket betaal je voordat de desbetreffende diensten geleverd worden. Eenmalige kosten (zoals installatie- of activeringskosten) betaal je pas achteraf. Deze kosten zullen wij jou altijd eerst laten weten Dit geldt ook voor extra kosten die ontstaan nadat je een afgesproken limiet overschrijdt. Wanneer dit regelmatig gebeurt, kunnen we ervoor kiezen om je abonnement te upgraden. We zullen je hierover uiteraard eerst informeren. 

Na het ontvangen van onze factuur heb je 14 dagen de tijd om het bedrag aan ons over te maken. Mochten we niets van je horen, dan sturen we een bericht. Als een betaling ook daarna niet lukt, dan kan je altijd contact met ons opnemen om (tijdelijke) stopzetting van je diensten te voorkomen. 

MARV-Websolutions mag gedurende jouw overeenkomst de prijzen van je diensten verlagen of verhogen. We zullen dit alleen doen als er een goede reden voor is en jou een maand van tevoren hierover informeren. Mocht je hier niet mee eens zijn, kun je ook na die maand de overeenkomst beëindigen.

Wat verwachten we van jou

Je mag zelf bepalen wat je met jouw diensten doet, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij (of jouw klant) ons netwerk in gevaar brengt, rechten van anderen schendt of de wet overtreedt. In zulke gevallen kunnen wij of de rechter besluiten om je diensten (tijdelijk) stop te zetten of je identificerende gegevens af te geven aan de persoon wiens rechten geschonden zijn.

Rechten

Alle eigendomsrechten (zoals auteursrechten en merkrechten) die rusten op jouw data of andere materialen die je hebt aangeleverd, blijven van jou. De eigendomsrechten die rusten op de door jou bestelde diensten, blijven van MARV-Websolutions.

Wat betreft je persoonsgegevens heb je altijd het recht om deze in te zien en bij onjuistheden schriftelijk een correctie of verwijdering aan te vragen.

Binnen 14 dagen na de bestelling van je diensten heb je als consument het recht om deze diensten via dit formulier te annuleren en de overeenkomst kosteloos te ontbinden. Je bent dan alleen verplicht om de eventuele kosten te betalen tot aan het moment van ontbinden. Hou er rekening mee dat dit recht niet geldt voor domeinnaam- en SSL-registraties. Voor zakelijke klanten geldt het recht van ontbinding overigens nooit.

Jouw verwerkersovereenkomst

Wanneer je persoonsgegevens van anderen via de systemen van MARV-Websolutions verzamelt, opslaat of op andere manieren verwerkt, ben je volgens de privacywetgeving verplicht een verwerkersovereenkomst met ons aan te gaan. De verwerkersovereenkomst hebben we voor het gemak alvast voor je opgesteld en vind je op deze pagina.