Camera Installatie

Bij Marv Web Solutions bieden we complete en betrouwbare oplossingen voor camerabewaking om de veiligheid van jouw eigendommen te waarborgen. Of het nu gaat om camera installatie bij een bedrijfspand of een privéwoning, wij zorgen voor een professionele installatie en configuratie van jouw camerasystemen. Jouw veiligheid voorop met Comelit CCTV Systemen en Eufy deurbelsystemen. Spionage vrij middels NDAA-Compliantie (wet die het gebruik van componenten uit landen die worden verdacht van spionage verbiedt).

Expertise

1. Camera installatie pakketten

Wij bieden installatiepakketten aan van 1 tot 64+ camera’s, met een vaste betaalbare prijs en zonder onverwachte kosten achteraf. Onze Full-HD tot 4K sets gebruiken de nieuwste videobewakingstechnologieën en leveren uitstekende prestaties bij dag en nacht. Dit omvat:

 • Vaste betaalbare prijs: Geen onverwachte kosten achteraf.
 • Full-HD tot 4K camera’s: Uiterst scherpe beelden en gedetailleerde videoweergave.
 • Geavanceerde technologieën: De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videobewaking.
 • Uitstekende prestaties: Optimale beeldkwaliteit bij zowel dag- als nachtlicht.

2. Onze diensten

Onze ervaren technici zorgen voor een snelle en professionele installatie van jouw camerasysteem. Dit proces omvat:

 • Cameraplaatsing: Strategische plaatsing van camera’s voor optimale dekking en minimale blinde vlekken.
 • Bekabeling: Installatie van de juiste bekabeling voor een stabiele en betrouwbare verbinding.
 • Configuratie van apparatuur: Instellen van DVR/NVR systemen, monitoren en andere benodigdheden voor een naadloze werking.
 • Testen en validatie: Grondige tests om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt voordat het systeem live gaat.

3. Beveiligingsoplossingen op maat

Wij bieden op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften:

 • Camerasystemen voor thuis: Oplossingen die speciaal zijn ontworpen voor de veiligheid van privéwoningen.
 • Camerasystemen voor bedrijven: Geavanceerde systemen voor bedrijfspanden met functies zoals nachtzicht, bewegingsdetectie en real-time monitoring.
 • Camerabeveiliging: Integratie van camera’s met bestaande beveiligingssystemen voor een allesomvattende beveiligingsoplossing.

Pijnpunten Camera installatie?

1. Lage beeld kwaliteit ❌

Camera’s met slechte beeldkwaliteit leveren onduidelijke beelden, wat de identificatie van personen of gebeurtenissen moeilijk maakt.

2. Complexe installatie ❌

Onprofessioneel geïnstalleerde systemen kunnen leiden tot storingen en onvolledige dekking.

3. Beperkte toegang op afstand ❌

Gebrekkige of trage apps maken het moeilijk om live beelden te bekijken of opnames te beheren.

4. Gebrek aan ondersteuning ❌

Na de installatie krijgen veel klanten onvoldoende ondersteuning, waardoor ze zelf technische problemen moeten oplossen.

✅ Onze oplossingen voor Camera installatie

Bij MARV-Websolutions hebben we oplossingen ontwikkeld om deze pijnpunten weg te nemen en uw camerabeveiliging op te zetten en te verbeteren, ongeacht of u al een bestaand systeem heeft of vanaf nul begint.

Gebruiksvriendelijke apps 📱

Met de snelle en intuïtieve apps van Comelit en Eufy kunt u eenvoudig live beelden bekijken, opnames beheren en instellingen aanpassen. Deze apps zijn ontworpen voor zowel gebruiksgemak als betrouwbaarheid, zodat u altijd toegang hebt tot uw beveiligingssysteem.

 

Hoge beeldkwaliteit 🎦

Wij leveren jou camera’s met hoge resolutie voor duidelijke beelden, dag en nacht. Onze pakketten, geschikt voor 1 tot 64+ camera’s, bieden Full-HD tot 4K sets met de nieuwste technologieën, die optimaal presteren onder alle lichtomstandigheden.

Geen onverwachte kosten 💰

Bij MARV-Websolutions hanteren we vaste prijzen zonder verborgen kosten. Je weet vooraf precies wat je betaalt, zonder verrassingen achteraf. Onze transparante prijsstructuur garandeert dat je nooit meer betaalt dan verwacht.

Professionele installatie ✅

Onze experts zorgen voor een zorgvuldige installatie met aandacht voor optimale dekking en minimale storingen. Dit omvat strategische plaatsing van camera’s en nette afwerking van alle installatiewerkzaamheden. 

Uitgebreide ondersteuning ✅

Wij bieden voortdurende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw camera systeem altijd optimaal functioneert. Onze deskundige medewerkers staan klaar om te helpen bij vragen en problemen, zowel op locatie als op afstand via tools zoals TeamViewer.

1. NDAA-Compliantie

Een van de meest onderscheidende kenmerken van Comelit camera’s is hun NDAA-compliantie. De NDAA (National Defense Authorization Act) is een Amerikaanse wet die het gebruik van bepaalde componenten uit landen die worden verdacht van spionage verbiedt. Hoewel deze wet oorspronkelijk Amerikaans is, zien we dat ook landen zoals Oostenrijk, Frankrijk en Engeland deze wet beginnen te implementeren. In Nederland wordt deze wet eveneens steeds meer geaccepteerd, vooral door overheids- en semioverheidsinstellingen. Deze instanties vermijden actief het gebruik van producten uit bepaalde landen en kiezen in plaats daarvan voor NDAA-conforme producten zoals die van Comelit. Hierdoor voldoen de camera’s aan strenge veiligheidseisen.

Comelit heeft zich ingezet om te voldoen aan deze regelgeving, wat hun producten tot een betrouwbare keuze maakt voor diverse toepassingen. Dit maakt de Comelit camera’s niet alleen veiliger, maar ook aantrekkelijker voor een bredere markt.

2. Eufy deurbelsystemen

Naast de geavanceerde CCTV-systemen van Comelit, bieden wij ook deurbelbeveiliging aan met de betrouwbare deurbelsystemen van Eufy. Dit systeem is vooral populair bij particuliere klanten, maar kan natuurlijk ook bij bedrijven worden geïnstalleerd. Het Eufy deurbelsysteem bestaat uit een homebase en een deurbel, die wij zorgvuldig voor u installeren. De homebase is essentieel voor de internetconnectie van het systeem, wat zorgt voor een stabiele en veilige verbinding. Via de gebruiksvriendelijke Eufy app kunt u altijd en overal communiceren met de persoon die voor uw deur staat via de ingebouwde goede kwaliteit microfoon. De Eufy deurbel heeft een hoge resolutie camera die scherpe beelden levert, zelfs bij weinig licht. Daarnaast beschikt het systeem over bewegingsdetectie, waardoor u onmiddellijk meldingen ontvangt wanneer er iemand bij uw deur komt. Eufy biedt ook de mogelijkheid om videobeelden lokaal op te slaan, wat zorgt voor extra privacy en onafhankelijkheid van cloudservices. 

3. Recorder en opslagopties

Wij bieden een Comelit recorder aan waarop alle beelden opgeslagen worden. Deze recorder is zeer gebruikersvriendelijk en kan eenvoudig worden aangesloten op een monitor of tv met HDMI of VGA. In deze recorder kan worden ingesteld of er alleen opgenomen moet worden of dat er ook op beweging/gebiedsdetectie een melding moet komen in de app, met een pushbericht op de telefoon. De recorder wordt geleverd met een harde schijf die we in verschillende groottes kunnen aanbieden. Voor een standaardopstelling raden wij meestal een 2 TB harde schijf aan, waarmee u ongeveer twee weken aan beeldmateriaal kunt opslaan, afhankelijk van het aantal camera’s en de opnamekwaliteit. Bovendien biedt de recorder diverse configuratiemogelijkheden, zoals het aanpassen van de opnamekwaliteit en het instellen van opnametijden, zodat u de recorder geheel naar uw wensen kunt aanpassen. Met de recorder heeft u een betrouwbare en flexibele oplossing voor het opslaan en beheren van uw camerabeelden.

Veelgestelde vragen

Bij MARV-Websolutions beginnen we altijd met een grondige evaluatie van jouw pand om de beste plaatsen voor camera’s te bepalen. Na goedkeuring van het adviesplan en de offerte, zorgen onze technici voor een professionele installatie en configuratie van het camerasysteem.

Voor het adviesplan rekenen we € 50,00 exclusief BTW.  Mocht je besluiten akkoord te gaan met onze offerte, dan brengen we deze kosten in mindering op de totale factuur. Zo profiteer je van een gedegen advies zonder extra kosten als je onze diensten afneemt.

Als jij vindt dat jouw netwerk of camera’s niet optimaal werken of als je klachten krijgt vanuit klanten/verzekeraar, dan is het aan te raden om een inventarisatie laten doen. Ook als jij wilt gaan voor een nog betere klantervaring richting jouw klanten is een inventarisatie aan te raden.

Ja, wij bieden onze diensten aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Voor ons maakt het geen verschil; wij leveren dezelfde hoge kwaliteit en service aan al onze klanten.

Een professioneel aangelegd camerasysteem voor thuis biedt meerdere voordelen, waaronder verhoogde veiligheid, afschrikking van inbrekers, en de mogelijkheid om jouw huis in real-time te monitoren. Onze technici zorgen ervoor dat jouw camerasysteem optimaal functioneert, zodat je met een gerust hart kunt genieten van jouw veilige woning.

Ja, naast de installatie bieden wij ook onderhoudsdiensten aan. Dit omvat periodieke controles, software-updates, en snelle probleemoplossing om ervoor te zorgen dat jouw camerasysteem altijd optimaal functioneert.

Comelit CCTV-systemen staan bekend om hun hoge beeldkwaliteit, innovatieve technologieën, en betrouwbaarheid. Ze zijn NDAA-compliant, wat betekent dat ze voldoen aan internationale veiligheidsnormen, en bieden een snelle en gebruiksvriendelijke app voor eenvoudige bediening. Bovendien krijgt u uitstekende ondersteuning en software die perfect samenwerkt met de hardware.

Onze complete camera installatie service omvat alles van het leggen van kabels (ondergronds of langs muren) tot het bedenken van de optimale plek voor de recorder en het instellen van de app. Wij zorgen voor een vaste en betaalbare prijs zonder verrassingen achteraf, zodat u weet waar u aan toe bent. Daarnaast bieden wij voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw systeem altijd optimaal functioneert.

Bij MARV-Websolutions variëren de kosten voor een camera-installatie afhankelijk van het aantal camera’s, het type camera’s en de specifieke installatie-eisen. We bieden installatiepakketten voor systemen met 1 tot meer dan 64 camera’s, allemaal tegen vaste en betaalbare prijzen zonder onverwachte kosten. Onze Full-HD tot 4K sets zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en presteren optimaal onder alle lichtomstandigheden. Voor een nauwkeurige prijsopgave op basis van uw specifieke behoeften, kunt u contact met ons opnemen voor een gedetailleerde offerte.

 

 

Expertises

Bekijk al onze expertises en profiteer van onze scherpe prijzen

Webhosting

WordPress Webdesign

WordPress Onderhoud

WordPress Onderhoud

WooCommerce Webshop

WooCommerce Webshop

Domeinregistratie

Grafisch Ontwerp

Sociale Media Beheer

Online Vindbaarheid (SEO/SEA)

Netwerk en Camera Installatie

Inrichting en Configuratie Werkplek

Software Installatie en Configuratie

Office 365

Sociale Media Beheer

Office 365

MARV-Websolutions is de ideale partner
op het gebied van Camera installatie

MARV-Websolutions is dé ideale partner voor camera installatie. Met onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen we jouw bedrijf of woning voorzien van geavanceerde beveiligingsoplossingen. Ons toegewijde team staat klaar om maatwerkinstallaties te leveren die aan al jouw specifieke eisen voldoen. Kies voor MARV-Websolutions en investeer in de toekomstige veiligheid van jouw bedrijf of woning.

Inventarisatie & advies

We starten met een grondige inventarisatie en geven deskundig advies voor de beste beveiligingsoplossing.

Installatie van camera's

Onze technici installeren de camera’s op strategische locaties voor maximale beveiliging en integreren deze met bestaande systemen.

Oplossing op maat

We leveren maatwerkoplossingen die perfect passen bij jouw specifieke eisen en situatie.

A-klasse apparatuur

We gebruiken alleen hoogwaardige A-klasse apparatuur om duurzaamheid en prestaties te garanderen.

Reviews

Marv-websolutions
Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 39 recensies
beoordeel ons op
Susanne van vliet
Susanne van Vliet
Samen met Roy de site vormgeven is een feest!Alle onderdelen van de site en opties, worden uitvoerig besproken.Communicatie is goed en snel.Absoluut een aanrader!!!!
Maurice willemse
maurice willemse
MARV-Websolutions heeft de website gebouwd voor p3 asbestverwijdering.wij kunnen niks anders zeggen dan top.communicatie was super.wij zouden zeggen ga met MARV-Websolutions in zee.
Yorke cornelissen
Yorke Cornelissen
De mannen van Marv Websolutions hebben mijn website gemaakt voor mijn bedrijf YorFloor. Ik ben super tevreden over het resultaat en de manier van werken. Ze denken goed mee, reageren heel snel en bewegen mee met je eigen wensen. Echt een aanrader!
Koen hopman
Koen Hopman
Super geholpen bij het bouwen en inrichten van de nieuwe website. Veel verstand van zaken en creatieve ideeën!Fijn bedrijf om mee samen te werken.Nogmaals bedankt!
Bomhofshoeve
Bomhofshoeve
Heel erg blij met onze nieuwe website! Ze reageren snel en denken goed met je mee.
Mika klomp
Mika Klomp
Wij werken nu meer dan een jaar samen met Marv en zijn erg tevreden met de service die ze leveren.Marv heeft voor ons de website gemaakt en helpt sinds kort ook mee met het beheren van de social media accounts voor ons bedrijf, ze denken altijd mee en zijn betrokken bij het maken van de posts voor social media. Het is duidelijk te merken dat ze verstand hebben van wat ze doen en het is natuurlijk altijd fijn om een bedrijf te hebben, waarop je kunt vertrouwen wat betreft websites en social media.Verder reageren ze ook snel op eventuele vragen en hebben geen probleem met de kleinere taakjes op zich te nemen, denk aan teksten toevoegen of aanpassen op de website.Wij zijn zeker te spreken over Marv en bevelen ze daarom ook vol overtuiging aan!
Robert knoops
Robert Knoops
Enes ozturk
Enes Ozturk
Super top! Altijd snelle reactie, super professioneel, zeer betrokken, denken super goed mee met je! 100000% aanrader!
Wouter fremery
Wouter Fremery
De vraag of ze een geheel nieuwe up-to-date website konden maken voor Knotsenburg.nl die wel snel klaar moest was een uitdaging aldus de heren van MARV.Echter binnen een paar dagen lag er een ontwerp waar we allemaal volmondig ja tegen hebben gezegd. De uitdaging hebben ze met glans doorstaan, in een record tempo was de stie Knotsenburg.nl online.Belangrijker is de nazorg die gegeven wordt, vragen worden snel beantwoord, problemen snel opgelost en uitbreidingen snel toegevoegd.Mike en Roy ga zo door ik kan jullie echt aan iedereen aanbevelen.
Dennis van dalen
Dennis van Dalen
Reliable, quick response and real extra steps they (Roy) take for me as a client.
Nicolet de langen
Nicolet De Langen
Voor de dorprsraad Beers heeft MARV-Websolutions een prachtige website gemaakt. Fijne samenwerking en goede ondersteuning. Bedankt !
Malik
Malik
Top service! Geweldige communicatie!
Jeffrey van een bosch
Jeffrey Van een Bosch
Goede communicatie en een mooi resultaat. Een betrouwbare keuze voor wie moeiteloos een professionele website wil bouwen.
Vincent bremer
Vincent Bremer
Goede service! Echt goed mee gedacht.
John lin
John Lin
Snelle, flexibele en professionele dienstverlening bij Marv!Waar je bij andere bureaus moet werken met strippenkaarten en nooit echt eigenaarschap hebt over je site is dat bij Marv niet het geval!
Jes krem
jes krem
De mannen van Marv hebben een mooie prestatie geleverd voor Scoff. Buiten het topresultaat een goede samenwerking met fijne en snelle communicatie. hierdoor is het traject perfect verlopen. Ook alle randzaken zijn netjes geregeld door Roy en Mike. Een zekere toevoeging in webbuild-Nederland!
Maurice janssen
Maurice Janssen
Sinds een paar jaar werken wij samen met de mannen van Marv-Websolution.Er was binnen ons bedrijf een hoop te doen op allerlei gebied, vooral in en na de coronatijd.Website vernieuwd, nieuwe huisstijl (inclusief nieuw bedrijfslogo), stukje Social media uit handen gegeven , compleet nieuw netwerk in Café Daen aangelegd, nieuwe menukaarten en drankkaarten ontwikkeld.....niks is te gek en alles is mogelijk. Ze nemen ons een hoop werk uit handen en dat brengt een hoop rust binnen onze onderneming.Razend snel schakelen en geen enkel probleem zien zij als een struikelblok. Alles wordt professioneel en vooral snel!! opgelost. Dat laatste is voor ons eigenlijk het belangrijkste in een branche die bijna dagelijks aan veranderingen onderhevig is.Dank je wel Roy, Mike, Sem en Binck.....jullie zijn toppers 💪🏽
Pascal arnts
Pascal Arnts
Zeer goede en snelle service. De mogelijkheden zijn oneindig en we zijn dik tevreden met onze nieuwe website. Ook is het fijn dat ze altijd bereikbaar zijn, als er vragen zijn. Topservice!
Go for green
Go For Green
gister is mijn website live gekomen, En wat een top werk hebben de mannen geleverd. 100% tevreden en zeker een aanrader als je op zoek bent naar een vakkundige website!!!
Komm professionals
Komm Professionals
Onlangs hebben wij een website laten maken door Marv-Websolutions. Ter vervanging van onze voorgaande site met als doel om bepaalde handelingen te versnellen en vereenvoudigen. Marv-Websolutions heeft hier een hele goede en fijne invulling aan gegeven. Vlot, helder en tijdens het proces uitstekend bereikbaar. Wij zijn zeer blij met de samenwerking met Marv-websolutions!
Nomi frijlink
Nomi Frijlink
Roy en Mike zijn oprecht toppers! Ze hebben mij super goed geholpen met het realiseren van mijn website en het neerzetten van een design wat perfect bij mijn huisstijl past. Ze denken met je mee, schakelen snel én ze zijn super geduldig! Ik raad iedereen MARV-Websoltions aan, want ik ben van mezelf heel perfectionistisch haha!
Lennart van der ven
Lennart van der Ven
Wat een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Zoveel kennis en kunde onder een dak, heb ik zelden meegemaakt. Petje af.
Tamara textile
Tamara Textile
Onlangs hier een nieuwe Apple airbook gekocht. Echt alles hebben ze top geïnstalleerd en super snel. Wat een service!!! Ook de mail van alle accounts super fijne ingesteld dus heb nu alles heel overzichtelijk. Een echt aanrader!Erik Vermeulen
Martijn van kempen
Martijn van Kempen
MARV-Websolutions heeft de website van AVplus gerealiseerd. Een vernieuwd ontwerp en top service. Zeker een aanrader!
Inge lorist
Inge Lorist
Wij hebben een fantastische webshop dankzij MARV-Websolutions. Een hele fijne samenwerking en via mail of bellen wordt je altijd snel geholpen. Topservice!
Abdel majid
Abdel Majid
Super fijn en betrouwbaar bedrijf dat goed meedenkt en top kwaliteit levert
Mark osinga
Mark Osinga
Zeer professioneel. Super service en luisteren naar de klant. Aanrader!
Jurgen emsbroek
Jurgen Emsbroek
Ik heb een goede samenwerking met MARV Solutions. Ze zijn goed bereikbaar via email en telefoon. Mijn probleem met inkomende emails was snel opgelost en hij heeft alles meteen een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt.
Wilfred jansen
Wilfred Jansen
Jaromir alphenaar
Jaromir Alphenaar
Top service! En ik vind jullie echt oprecht goed in jullie werk.
Luuk vonk
Luuk Vonk
Onlangs had ik een aantal problemen met de website. Roy van MARV Websolutions heeft mij perfect en snel geholpen. Enorm bedankt!
Emil
Emil
Super samenwerking, goede ervaringen met Marv. Je voelt je betrokken en begrepen, je kunt merken dat ze hun werk met plezier doen.
Lieke brabander
Lieke Brabander
Ik heb onlangs een website laten maken bij MARV websolutions voor een restaurant! Hele fijne samenwerking; snel en toegankelijk contact en er werd op veel vlakken meegedacht. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Een kwalitatief mooi en origineel design en zaken op de achtergrond van de site zoals het onderhoud wordt geregeld. Bij vragen of problemen kun je altijd even bellen of een mailtje sturen waarop je direct wordt geholpen. Helemaal tevreden. Bedankt!
Hamza saai
Hamza Saai
Uitstekend werk!
Celine rikken
Celine Rikken
I would only recommend MARV Solutions because of there professional service and always doing extra when I need them…. Aanrader 5 star ⭐️
Marijke smeeman
Marijke Smeeman
Deze heren hebben vrijwel alles uit handen genomen en ik heb er een prachtige website voor terug gekregen! Duidelijke uitleg over het gebruik van mijn website, en ook heel fijn dat ik altijd terecht kan met mijn vragen. Top service!
Bart k
Bart K
Topbedrijf. Snel, correct, meedenkend, niet naar de mond pratend. Goede prijs kwaliteit en zeer goed bereikbaar. Aanrader!
Nathan robben
Nathan Robben
Persoonlijk en klantgericht bedrijf! Goede kwaliteiten op het gebied van webdisigne. Zeer tevreden met resultaat, snel en proffesioneel.
Auto vemo
Auto Vemo
Bijzonder leuk bedrijf, werkt zeer snel, goede communicatie en een super resultaat! Bedankt!
Js_loader
Ik ben geïnteresseerd in onderstaande dienst

Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Ik ben geïnteresseerd in onderstaande dienst: