WEBSITE LATEN MAKEN IN

NIJMEGEN

Website laten maken in

Nijmegen

KOFFIE OF VIDEOCALL?

Webhosting

Betrouwbare webhosting is essentieel voor een succesvolle online aanwezigheid. Onze webhostingdiensten bieden een stabiele en veilige omgeving voor jouw website. Met snelle servers, robuuste beveiliging en betrouwbare ondersteuning zorgen we ervoor dat jouw website optimaal werkt en altijd beschikbaar is voor jouw bezoekers. Kies voor onze webhosting en versterk jouw online succes!

Website / webshop laten maken

Onze expertise in het bouwen van websites & webshops zet jouw ideeën om in een aantrekkelijke en functionele website. We benutten de flexibiliteit van WordPress om een op maat gemaakte site te creëren die perfect bij jouw bedrijf past. Zonder standaard thema’s hebben we de vrijheid om het design volledig aan te passen, wat resulteert in unieke, op maat gemaakte ontwerpen voor jouw website.

WordPress Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal blijft werken, bieden we uitgebreide ondersteuning en onderhoud. We zorgen voor regelmatige updates van WordPress en plug-ins, dagelijkse back-ups van jouw website, beveiligingscontroles en snelheidsoptimalisatie. Met ons onderhoudspakket kun je je concentreren op jouw bedrijf, terwijl wij zorgen voor de technische aspecten van jouw website.

Side view woman using computer laptop scaled | marv-websolutions

Wij zijn MARV-Websolutions

Over MARV

Met onze unieke klantgerichte aanpak en focus op betrouwbaarheid, veiligheid en snelheid zijn wij een betrouwbare partner voor veel bedrijven. Wij geloven dat ons succes voortkomt uit onze open, eerlijke communicatie én ons vermogen om te begrijpen wat onze klanten nodig hebben door op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun wensen en doelstellingen voldoen.

Geschiedenis

MARV-Websolutions is een ervaren digitale partner dat sinds 2018 bestaat. Onze digitale reis is begonnen al eerder aan huis en sinds 2022 zijn we gevestigd in ons kantoor aan het Kerkenbos in Nijmegen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig team van professionals met uiteenlopende expertises. Niks is voor ons motiverender dan het helpen van ondernemers bij het groeien en versterken van hun online zichtbaarheid en merk identiteit door onze diensten.

Waarom Een Website Laten
Maken in Nijmegen?

Een website is veel meer dan alleen een online brochure. Het is een platform waarop u uw bedrijf kunt bouwen en uitbreiden, interacties kunt aangaan met klanten en uw producten of diensten kunt verkopen. Nijmegen biedt unieke kansen voor zowel start-ups als gevestigde bedrijven, en een op maat gemaakte website kan de sleutel zijn tot succes in deze competitieve markt.

De impact van lokale SEO

Voor bedrijven in Nijmegen is lokale SEO een onmisbaar element van een succesvolle website. Door te optimaliseren voor lokale zoekopdrachten, zorgt u ervoor dat uw website zichtbaar is voor mensen die zich in of rond Nijmegen bevinden en actief op zoek zijn naar uw producten of diensten. Dit verhoogt niet alleen het verkeer naar uw site, maar verbetert ook de relevantie en conversiepercentages.

Responsief ontwerp: Cruciaal voor moderne websites

Met een stijgend aantal gebruikers dat toegang heeft tot internet via smartphones en tablets, is een responsief ontwerp geen optie meer, maar een noodzaak. Een website die goed functioneert op alle apparaten zorgt voor een betere gebruikerservaring, wat essentieel is voor het vasthouden van bezoekers en het omzetten van leads in klanten.

Basispakket

Vanaf

€399,-

Our Services

Service 1

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

Service 2

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

Service 3

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

Service 4

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

W long | marv-websolutions
W long | marv-websolutions

About Us

Use this section to describe your company and the services you offer. You could share your company’s story and details about why you are in business. The goal is to create a connection with the visitor and give them confidence to work with you.

Marv-websolutions
Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 39 recensies
beoordeel ons op
Susanne van vliet
Susanne van Vliet
Samen met Roy de site vormgeven is een feest!Alle onderdelen van de site en opties, worden uitvoerig besproken.Communicatie is goed en snel.Absoluut een aanrader!!!!
Maurice willemse
maurice willemse
MARV-Websolutions heeft de website gebouwd voor p3 asbestverwijdering.wij kunnen niks anders zeggen dan top.communicatie was super.wij zouden zeggen ga met MARV-Websolutions in zee.
Yorke cornelissen
Yorke Cornelissen
De mannen van Marv Websolutions hebben mijn website gemaakt voor mijn bedrijf YorFloor. Ik ben super tevreden over het resultaat en de manier van werken. Ze denken goed mee, reageren heel snel en bewegen mee met je eigen wensen. Echt een aanrader!
Koen hopman
Koen Hopman
Super geholpen bij het bouwen en inrichten van de nieuwe website. Veel verstand van zaken en creatieve ideeën!Fijn bedrijf om mee samen te werken.Nogmaals bedankt!
Bomhofshoeve
Bomhofshoeve
Heel erg blij met onze nieuwe website! Ze reageren snel en denken goed met je mee.
Mika klomp
Mika Klomp
Wij werken nu meer dan een jaar samen met Marv en zijn erg tevreden met de service die ze leveren.Marv heeft voor ons de website gemaakt en helpt sinds kort ook mee met het beheren van de social media accounts voor ons bedrijf, ze denken altijd mee en zijn betrokken bij het maken van de posts voor social media. Het is duidelijk te merken dat ze verstand hebben van wat ze doen en het is natuurlijk altijd fijn om een bedrijf te hebben, waarop je kunt vertrouwen wat betreft websites en social media.Verder reageren ze ook snel op eventuele vragen en hebben geen probleem met de kleinere taakjes op zich te nemen, denk aan teksten toevoegen of aanpassen op de website.Wij zijn zeker te spreken over Marv en bevelen ze daarom ook vol overtuiging aan!
Robert knoops
Robert Knoops
Enes ozturk
Enes Ozturk
Super top! Altijd snelle reactie, super professioneel, zeer betrokken, denken super goed mee met je! 100000% aanrader!
Wouter fremery
Wouter Fremery
De vraag of ze een geheel nieuwe up-to-date website konden maken voor Knotsenburg.nl die wel snel klaar moest was een uitdaging aldus de heren van MARV.Echter binnen een paar dagen lag er een ontwerp waar we allemaal volmondig ja tegen hebben gezegd. De uitdaging hebben ze met glans doorstaan, in een record tempo was de stie Knotsenburg.nl online.Belangrijker is de nazorg die gegeven wordt, vragen worden snel beantwoord, problemen snel opgelost en uitbreidingen snel toegevoegd.Mike en Roy ga zo door ik kan jullie echt aan iedereen aanbevelen.
Dennis van dalen
Dennis van Dalen
Reliable, quick response and real extra steps they (Roy) take for me as a client.
Nicolet de langen
Nicolet De Langen
Voor de dorprsraad Beers heeft MARV-Websolutions een prachtige website gemaakt. Fijne samenwerking en goede ondersteuning. Bedankt !
Malik
Malik
Top service! Geweldige communicatie!
Jeffrey van een bosch
Jeffrey Van een Bosch
Goede communicatie en een mooi resultaat. Een betrouwbare keuze voor wie moeiteloos een professionele website wil bouwen.
Vincent bremer
Vincent Bremer
Goede service! Echt goed mee gedacht.
John lin
John Lin
Snelle, flexibele en professionele dienstverlening bij Marv!Waar je bij andere bureaus moet werken met strippenkaarten en nooit echt eigenaarschap hebt over je site is dat bij Marv niet het geval!
Jes krem
jes krem
De mannen van Marv hebben een mooie prestatie geleverd voor Scoff. Buiten het topresultaat een goede samenwerking met fijne en snelle communicatie. hierdoor is het traject perfect verlopen. Ook alle randzaken zijn netjes geregeld door Roy en Mike. Een zekere toevoeging in webbuild-Nederland!
Maurice janssen
Maurice Janssen
Sinds een paar jaar werken wij samen met de mannen van Marv-Websolution.Er was binnen ons bedrijf een hoop te doen op allerlei gebied, vooral in en na de coronatijd.Website vernieuwd, nieuwe huisstijl (inclusief nieuw bedrijfslogo), stukje Social media uit handen gegeven , compleet nieuw netwerk in Café Daen aangelegd, nieuwe menukaarten en drankkaarten ontwikkeld.....niks is te gek en alles is mogelijk. Ze nemen ons een hoop werk uit handen en dat brengt een hoop rust binnen onze onderneming.Razend snel schakelen en geen enkel probleem zien zij als een struikelblok. Alles wordt professioneel en vooral snel!! opgelost. Dat laatste is voor ons eigenlijk het belangrijkste in een branche die bijna dagelijks aan veranderingen onderhevig is.Dank je wel Roy, Mike, Sem en Binck.....jullie zijn toppers 💪🏽
Pascal arnts
Pascal Arnts
Zeer goede en snelle service. De mogelijkheden zijn oneindig en we zijn dik tevreden met onze nieuwe website. Ook is het fijn dat ze altijd bereikbaar zijn, als er vragen zijn. Topservice!
Go for green
Go For Green
gister is mijn website live gekomen, En wat een top werk hebben de mannen geleverd. 100% tevreden en zeker een aanrader als je op zoek bent naar een vakkundige website!!!
Komm professionals
Komm Professionals
Onlangs hebben wij een website laten maken door Marv-Websolutions. Ter vervanging van onze voorgaande site met als doel om bepaalde handelingen te versnellen en vereenvoudigen. Marv-Websolutions heeft hier een hele goede en fijne invulling aan gegeven. Vlot, helder en tijdens het proces uitstekend bereikbaar. Wij zijn zeer blij met de samenwerking met Marv-websolutions!
Nomi frijlink
Nomi Frijlink
Roy en Mike zijn oprecht toppers! Ze hebben mij super goed geholpen met het realiseren van mijn website en het neerzetten van een design wat perfect bij mijn huisstijl past. Ze denken met je mee, schakelen snel én ze zijn super geduldig! Ik raad iedereen MARV-Websoltions aan, want ik ben van mezelf heel perfectionistisch haha!
Lennart van der ven
Lennart van der Ven
Wat een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Zoveel kennis en kunde onder een dak, heb ik zelden meegemaakt. Petje af.
Tamara textile
Tamara Textile
Onlangs hier een nieuwe Apple airbook gekocht. Echt alles hebben ze top geïnstalleerd en super snel. Wat een service!!! Ook de mail van alle accounts super fijne ingesteld dus heb nu alles heel overzichtelijk. Een echt aanrader!Erik Vermeulen
Martijn van kempen
Martijn van Kempen
MARV-Websolutions heeft de website van AVplus gerealiseerd. Een vernieuwd ontwerp en top service. Zeker een aanrader!
Inge lorist
Inge Lorist
Wij hebben een fantastische webshop dankzij MARV-Websolutions. Een hele fijne samenwerking en via mail of bellen wordt je altijd snel geholpen. Topservice!
Abdel majid
Abdel Majid
Super fijn en betrouwbaar bedrijf dat goed meedenkt en top kwaliteit levert
Mark osinga
Mark Osinga
Zeer professioneel. Super service en luisteren naar de klant. Aanrader!
Jurgen emsbroek
Jurgen Emsbroek
Ik heb een goede samenwerking met MARV Solutions. Ze zijn goed bereikbaar via email en telefoon. Mijn probleem met inkomende emails was snel opgelost en hij heeft alles meteen een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt.
Wilfred jansen
Wilfred Jansen
Jaromir alphenaar
Jaromir Alphenaar
Top service! En ik vind jullie echt oprecht goed in jullie werk.
Luuk vonk
Luuk Vonk
Onlangs had ik een aantal problemen met de website. Roy van MARV Websolutions heeft mij perfect en snel geholpen. Enorm bedankt!
Emil
Emil
Super samenwerking, goede ervaringen met Marv. Je voelt je betrokken en begrepen, je kunt merken dat ze hun werk met plezier doen.
Lieke brabander
Lieke Brabander
Ik heb onlangs een website laten maken bij MARV websolutions voor een restaurant! Hele fijne samenwerking; snel en toegankelijk contact en er werd op veel vlakken meegedacht. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Een kwalitatief mooi en origineel design en zaken op de achtergrond van de site zoals het onderhoud wordt geregeld. Bij vragen of problemen kun je altijd even bellen of een mailtje sturen waarop je direct wordt geholpen. Helemaal tevreden. Bedankt!
Hamza saai
Hamza Saai
Uitstekend werk!
Celine rikken
Celine Rikken
I would only recommend MARV Solutions because of there professional service and always doing extra when I need them…. Aanrader 5 star ⭐️
Marijke smeeman
Marijke Smeeman
Deze heren hebben vrijwel alles uit handen genomen en ik heb er een prachtige website voor terug gekregen! Duidelijke uitleg over het gebruik van mijn website, en ook heel fijn dat ik altijd terecht kan met mijn vragen. Top service!
Bart k
Bart K
Topbedrijf. Snel, correct, meedenkend, niet naar de mond pratend. Goede prijs kwaliteit en zeer goed bereikbaar. Aanrader!
Nathan robben
Nathan Robben
Persoonlijk en klantgericht bedrijf! Goede kwaliteiten op het gebied van webdisigne. Zeer tevreden met resultaat, snel en proffesioneel.
Auto vemo
Auto Vemo
Bijzonder leuk bedrijf, werkt zeer snel, goede communicatie en een super resultaat! Bedankt!
Js_loader

BabySpa Zo Zoet

BabySpa Zo Zoet met 
online webshop

Waar we trots
op zijn

Right Stuff Coustom Tattoo Machines

Premium Tattoo machines voor Premium artiesten

De Veer Montage

Nieuw kantoorpand de Veer Montage

De beste partij voor ambitieuze ondernemers

Ambitieuze ondernemers laten groeien door het aanbieden van alle digitale ondersteuning onder één dak en een sterke online zichtbaarheid, dat is onze missie. Onze focus ligt op het begrijpen van jouw bedrijf en jouw wensen en doelstellingen. Met onze uiteenlopende diensten zijn wij de ideale partner voor ambitieuze ondernemers.

Op zoek naar een digitale partner?

Over ons

Met onze unieke klantgerichte aanpak en focus op maatwerkondersteuning zorgen we ervoor dat wij een betrouwbare partner zijn voor veel bedrijven. Wij geloven dat ons succes voortkomt uit onze open, eerlijke communicatie én ons vermogen om te begrijpen wat onze klanten nodig hebben. Dit doen we door op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun wensen en doelstellingen voldoen.

Betrouwbaar

Wij zijn jouw vertrouwde digitale partner, waarop je altijd kunt rekenen. Onze toewijding aan betrouwbaarheid is gebaseerd op bewezen kwaliteit, het behalen van meetbare resultaten en snelle reacties op jouw behoeften. Deze betrouwbaarheid maakt ons niet alleen de ideale keuze voor al je digitale wensen, maar legt ook het fundament voor duurzame relaties gebaseerd op wederzijds succes en groei.

Flexibel en bereikbaar

Flexibel samenwerken en bereikbaarheid staan centraal bij ons. We passen ons aan jouw wensen en doelen aan, zonder beperkingen tot de standaard 9-tot-5 werktijden. Onze bereikbaarheid omvat ook weekenden en avonden, omdat we er altijd zijn voor onze klanten. We begrijpen de diverse behoeften van ons klantenbestand en streven naar een optimale planning voor zaken als downtime en meer.

Persoonlijk contact

We geloven sterk in persoonlijk contact met onze klanten, omdat we willen begrijpen wat jij echt nodig hebt. Onze korte lijntjes zorgen ervoor dat we snel kunnen reageren op jouw vragen en verzoeken. We hechten ook waarde aan transparantie en eerlijke communicatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van jouw project en er geen verrassingen zijn.

KOFFIE OF VIDEOCALL?

Laten we samen (digitaal) een kopje koffie drinken om jouw wensen en doelstellingen te bespreken. Tijdens een videocall maken we kennis en mag je alle vragen stellen die je hebt. Je mag uiteraard ook bij ons op kantoor langskomen en dan zorgen wij dat er een kop koffie voor je klaarstaat!

Small webdesign hosting seo marketing webshop woocommerce hosting domeinregistratie wordpress onderhoud website goedkope website snel een website 2 | marv-websolutions

Veelgestelde vragen

WordPress is een populair content management systeem (CMS) waarmee je websites en blogs kunt maken en beheren. Het staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. WordPress biedt een breed scala aan thema’s, plug-ins en functies om de inhoud en het uiterlijk van je website aan te passen.

Er zijn verschillende redenen om voor WordPress te kiezen:

– Gebruiksvriendelijk:
Het is eenvoudig te gebruiken, zelfs zonder technische kennis.

– Aanpasbaar:
Je kunt de look en functionaliteit aanpassen met thema’s en plug-ins.

– Grote community:
Er is een enorme gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers voor ondersteuning.

– SEO-vriendelijk:
WordPress is goed geoptimaliseerd voor zoekmachines.

– Schaalbaar:
Het is geschikt voor kleine blogs tot grote bedrijfswebsites.

– Beheerder:
Heeft volledige controle over de website, inclusief het beheren van gebruikers, inhoud en instellingen.

– Redacteur:
Kan berichten en pagina’s maken, bewerken en publiceren, maar heeft geen toegang tot site-instellingen.

– Auteur:
Kan alleen hun eigen berichten maken, bewerken en publiceren.

– Medewerker:
Kan berichten schrijven en bewerken, maar heeft geen publicatierechten.

– Abonnee:
Kan alleen het eigen profiel bekijken en wijzigen.

   Ja, je kunt eenvoudig een webshop aanschaffen bij ons, ook deze wordt in WordPress gebouwd. Hiervoor maken wij gebruik van de populaire e-commerce plug-in WooCommerce. WooCommerce biedt uitgebreide functies voor het beheren van producten, het afhandelen van betalingen, het bijhouden van voorraad en meer. Hierdoor kun je een professionele webshop opzetten en beheren met WordPress.

Een one page website is een type website waarbij alle inhoud op één enkele pagina wordt weergegeven. In plaats van meerdere pagina’s met verschillende secties of onderwerpen, bevat een one page website alles op één lange pagina die de bezoeker kan scrollen. Dit type website is vaak eenvoudig en overzichtelijk en wordt vaak gebruikt voor doeleinden waarbij alle informatie op één plek moet worden gepresenteerd, zoals portfolio’s, productlanceringen of evenementenpagina’s.

Expertises

Bekijk al onze expertises en profiteer van onze scherpe prijzen

Webhosting

WordPress Webdesign

WordPress Onderhoud

WordPress Onderhoud

WooCommerce Webshop

WooCommerce Webshop

Domeinregistratie

Grafisch Ontwerp

Sociale Media Beheer

Online Vindbaarheid (SEO/SEA)

Netwerk en Camera Installatie

Inrichting en Configuratie Werkplek

Software Installatie en Configuratie

Office 365

Sociale Media Beheer

Office 365

Ik ben geïnteresseerd in onderstaande dienst

Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Ik ben geïnteresseerd in onderstaande dienst: