Netwerk Installatie

Bij MARV-Websolutions begrijpen we dat een betrouwbaar netwerk de ruggengraat vormt van elke succesvolle onderneming. Daarom bieden wij complete netwerkinstallatiediensten aan, speciaal gericht op het MKB. Wij ontzorgen je volledig, van het meedenken over de beste locaties voor kabels tot de aanleg en aansluiting van alle benodigde apparatuur.

We werken uitsluitend met Unifi, een A-merk dat garant staat voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor kunnen wij optimale prestaties en een naadloze netwerkervaring garanderen. Door uitsluitend met Unifi te werken, kunnen wij de hoogste kwaliteit en consistentie waarborgen voor jouw netwerk.

Onze diensten zijn beschikbaar voor cafés, cafetaria’s, restaurants, nieuwe bedrijfsruimtes en particulieren. Ons doel is om een naadloze netwerkervaring te creëren die aan al jouw behoeften voldoet, met een focus op betrouwbaarheid, flexibiliteit en persoonlijk contact. Met MARV-Websolutions ben je verzekerd van een netwerk dat van A tot Z perfect geregeld is.

Expertise

1. Gratis inventarisatie & advies

Wij beginnen met een uitgebreide inventarisatie van jouw huidige netwerk en behoeften. Onze experts komen bij je langs om de situatie te beoordelen en te begrijpen wat bij jullie past. Op basis hiervan ontvang je een op maat gemaakt advies en een gedetailleerde offerte. De kosten voor dit adviesplan bedragen € 50,00 exclusief BTW.

Mocht je akkoord gaan met onze offerte, dan brengen we deze kosten in mindering op de totale factuur. Ons netwerkadvies omvat:

 • Analyse van de huidige infrastructuur: We kijken naar de bestaande netwerkopstelling en identificeren eventuele pijnpunten.
 • Maatwerkoplossingen: We ontwerpen een netwerk dat voldoet aan jouw specifieke eisen en klaar is voor toekomstige groei.
 • Schaalbaarheid en beveiliging: Onze oplossingen zijn ontworpen om mee te groeien met jouw (MKB) bedrijf en bieden robuuste beveiligingsmaatregelen.

2. Netwerk installatie & configuratie

Onze technici zorgen voor een snelle en professionele installatie van jouw nieuwe netwerk. We werken uitsluitend met Unifi, een A-merk dat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor kunnen wij optimale prestaties garanderen. Wij kunnen geen garantie bieden voor andere apparatuur. Ons installatieproces omvat:

 • Bekabelde netwerken: Installatie van hoogwaardige bekabeling voor een stabiele en snelle verbinding. Wij proberen zo veel mogelijk alles bekabeld aan te sluiten
 • Draadloze netwerken (Wi-Fi): Optimalisatie van Wi-Fi-dekking door strategisch geplaatste Unifi Access Points.
 • Configuratie van netwerkapparatuur: Instellen van routers, switches en firewalls voor een veilige en efficiënte verbinding.
 • Testen en valideren: Grondige tests om te verzekeren dat alles correct werkt voordat het netwerk in gebruik wordt genomen en wij gaan pas weg als wij zeker weten dat uw netwerk goed werkt.

Volledige ondersteuning & onderhoud

Na de installatie stopt onze service niet. Wij bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw netwerk altijd optimaal functioneert. Onze uitgebreide service omvat:

 • Monitoring en bijsturing: Regelmatige controles monitoren de netwerkprestaties en detecteren vroegtijdig problemen, waardoor trends in netwerkverkeer worden geïdentificeerd en de efficiëntie wordt verbeterd.

 • Snelle ondersteuning: Onze technici staan klaar om snel en effectief in te grijpen bij problemen, wij bieden zowel ondersteuning op afstand of ter plaatse, om onderbrekingen te minimaliseren.

 • Regelmatig onderhoud: Preventief onderhoud om storingen te voorkomen en de levensduur van jouw apparatuur te verlengen. Dit omvat het up-to-date houden van software en het vervangen van eventuele verouderde apparatuur.

Pijnpunten Netwerk installatie?

1. Slechte WiFi-dekking ❌

Een veelvoorkomend probleem is slecht WiFi-bereik, vooral in grotere ruimtes of gebouwen met dikke muren. Dit leidt tot frustratie bij klanten en werknemers die geen stabiele internetverbinding hebben.

2. Onbetrouwbare apparatuur ❌

Onprofessioneel geïnstalleerde netwerken kunnen leiden tot frequente storingen van computers en kassasystemen, wat jouw bedrijfsvoering ernstig kan verstoren.

3. Trage internetverbindingen ❌

Niets is vervelender dan een trage internetverbinding, die productiviteit vermindert en klanten irriteert.

4. Hoge kosten voor slechte service 🫰

Veel bedrijven betalen te veel voor een netwerk dat niet voldoet aan hun verwachtingen. Dit betekent dat je veel geld uitgeeft zonder de gewenste resultaten te krijgen.

✅ Onze oplossingen voor Netwerk Installatie

Bij MARV-Websolutions hebben we oplossingen ontwikkeld om deze pijnpunten weg te nemen en jouw netwerkervaring te verbeteren:

Uitgebreide dekking 📶

Wij zorgen voor een sterk en stabiel WiFi-signaal in jouw hele ruimte door strategisch geplaatste Unifi Access Points te installeren. Dit betekent dat jouw klanten en werknemers altijd verbonden blijven, ongeacht waar ze zich bevinden.

Snelle verbinding 🚀

Met onze hoogwaardige apparatuur en deskundige installatie garanderen wij een snelle en betrouwbare internetverbinding, zodat jouw bedrijfsprocessen soepel verlopen.

Kosteneffectief 💰

Wij bieden betaalbare netwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften, waardoor je nooit te veel betaalt voor het netwerk.

Klanttevredenheid 😁

Door een betrouwbaar en snel netwerk te bieden, verbeteren wij de ervaring van jouw klanten en collega’s, wat leidt tot een positieve werksfeer en verbeterde prestaties. 

Betrouwbare apparatuur

Wij gebruiken alleen de beste materialen en apparatuur, zoals Unifi-producten, om ervoor te zorgen dat jouw netwerk betrouwbaar en duurzaam is. Dit minimaliseert storingen en zorgt voor een vlotte bedrijfsvoering. 

Reviews

Marv-websolutions
Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 39 recensies
beoordeel ons op
Susanne van vliet
Susanne van Vliet
Samen met Roy de site vormgeven is een feest!Alle onderdelen van de site en opties, worden uitvoerig besproken.Communicatie is goed en snel.Absoluut een aanrader!!!!
Maurice willemse
maurice willemse
MARV-Websolutions heeft de website gebouwd voor p3 asbestverwijdering.wij kunnen niks anders zeggen dan top.communicatie was super.wij zouden zeggen ga met MARV-Websolutions in zee.
Yorke cornelissen
Yorke Cornelissen
De mannen van Marv Websolutions hebben mijn website gemaakt voor mijn bedrijf YorFloor. Ik ben super tevreden over het resultaat en de manier van werken. Ze denken goed mee, reageren heel snel en bewegen mee met je eigen wensen. Echt een aanrader!
Koen hopman
Koen Hopman
Super geholpen bij het bouwen en inrichten van de nieuwe website. Veel verstand van zaken en creatieve ideeën!Fijn bedrijf om mee samen te werken.Nogmaals bedankt!
Bomhofshoeve
Bomhofshoeve
Heel erg blij met onze nieuwe website! Ze reageren snel en denken goed met je mee.
Mika klomp
Mika Klomp
Wij werken nu meer dan een jaar samen met Marv en zijn erg tevreden met de service die ze leveren.Marv heeft voor ons de website gemaakt en helpt sinds kort ook mee met het beheren van de social media accounts voor ons bedrijf, ze denken altijd mee en zijn betrokken bij het maken van de posts voor social media. Het is duidelijk te merken dat ze verstand hebben van wat ze doen en het is natuurlijk altijd fijn om een bedrijf te hebben, waarop je kunt vertrouwen wat betreft websites en social media.Verder reageren ze ook snel op eventuele vragen en hebben geen probleem met de kleinere taakjes op zich te nemen, denk aan teksten toevoegen of aanpassen op de website.Wij zijn zeker te spreken over Marv en bevelen ze daarom ook vol overtuiging aan!
Robert knoops
Robert Knoops
Enes ozturk
Enes Ozturk
Super top! Altijd snelle reactie, super professioneel, zeer betrokken, denken super goed mee met je! 100000% aanrader!
Wouter fremery
Wouter Fremery
De vraag of ze een geheel nieuwe up-to-date website konden maken voor Knotsenburg.nl die wel snel klaar moest was een uitdaging aldus de heren van MARV.Echter binnen een paar dagen lag er een ontwerp waar we allemaal volmondig ja tegen hebben gezegd. De uitdaging hebben ze met glans doorstaan, in een record tempo was de stie Knotsenburg.nl online.Belangrijker is de nazorg die gegeven wordt, vragen worden snel beantwoord, problemen snel opgelost en uitbreidingen snel toegevoegd.Mike en Roy ga zo door ik kan jullie echt aan iedereen aanbevelen.
Dennis van dalen
Dennis van Dalen
Reliable, quick response and real extra steps they (Roy) take for me as a client.
Nicolet de langen
Nicolet De Langen
Voor de dorprsraad Beers heeft MARV-Websolutions een prachtige website gemaakt. Fijne samenwerking en goede ondersteuning. Bedankt !
Malik
Malik
Top service! Geweldige communicatie!
Jeffrey van een bosch
Jeffrey Van een Bosch
Goede communicatie en een mooi resultaat. Een betrouwbare keuze voor wie moeiteloos een professionele website wil bouwen.
Vincent bremer
Vincent Bremer
Goede service! Echt goed mee gedacht.
John lin
John Lin
Snelle, flexibele en professionele dienstverlening bij Marv!Waar je bij andere bureaus moet werken met strippenkaarten en nooit echt eigenaarschap hebt over je site is dat bij Marv niet het geval!
Jes krem
jes krem
De mannen van Marv hebben een mooie prestatie geleverd voor Scoff. Buiten het topresultaat een goede samenwerking met fijne en snelle communicatie. hierdoor is het traject perfect verlopen. Ook alle randzaken zijn netjes geregeld door Roy en Mike. Een zekere toevoeging in webbuild-Nederland!
Maurice janssen
Maurice Janssen
Sinds een paar jaar werken wij samen met de mannen van Marv-Websolution.Er was binnen ons bedrijf een hoop te doen op allerlei gebied, vooral in en na de coronatijd.Website vernieuwd, nieuwe huisstijl (inclusief nieuw bedrijfslogo), stukje Social media uit handen gegeven , compleet nieuw netwerk in Café Daen aangelegd, nieuwe menukaarten en drankkaarten ontwikkeld.....niks is te gek en alles is mogelijk. Ze nemen ons een hoop werk uit handen en dat brengt een hoop rust binnen onze onderneming.Razend snel schakelen en geen enkel probleem zien zij als een struikelblok. Alles wordt professioneel en vooral snel!! opgelost. Dat laatste is voor ons eigenlijk het belangrijkste in een branche die bijna dagelijks aan veranderingen onderhevig is.Dank je wel Roy, Mike, Sem en Binck.....jullie zijn toppers 💪🏽
Pascal arnts
Pascal Arnts
Zeer goede en snelle service. De mogelijkheden zijn oneindig en we zijn dik tevreden met onze nieuwe website. Ook is het fijn dat ze altijd bereikbaar zijn, als er vragen zijn. Topservice!
Go for green
Go For Green
gister is mijn website live gekomen, En wat een top werk hebben de mannen geleverd. 100% tevreden en zeker een aanrader als je op zoek bent naar een vakkundige website!!!
Komm professionals
Komm Professionals
Onlangs hebben wij een website laten maken door Marv-Websolutions. Ter vervanging van onze voorgaande site met als doel om bepaalde handelingen te versnellen en vereenvoudigen. Marv-Websolutions heeft hier een hele goede en fijne invulling aan gegeven. Vlot, helder en tijdens het proces uitstekend bereikbaar. Wij zijn zeer blij met de samenwerking met Marv-websolutions!
Nomi frijlink
Nomi Frijlink
Roy en Mike zijn oprecht toppers! Ze hebben mij super goed geholpen met het realiseren van mijn website en het neerzetten van een design wat perfect bij mijn huisstijl past. Ze denken met je mee, schakelen snel én ze zijn super geduldig! Ik raad iedereen MARV-Websoltions aan, want ik ben van mezelf heel perfectionistisch haha!
Lennart van der ven
Lennart van der Ven
Wat een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Zoveel kennis en kunde onder een dak, heb ik zelden meegemaakt. Petje af.
Tamara textile
Tamara Textile
Onlangs hier een nieuwe Apple airbook gekocht. Echt alles hebben ze top geïnstalleerd en super snel. Wat een service!!! Ook de mail van alle accounts super fijne ingesteld dus heb nu alles heel overzichtelijk. Een echt aanrader!Erik Vermeulen
Martijn van kempen
Martijn van Kempen
MARV-Websolutions heeft de website van AVplus gerealiseerd. Een vernieuwd ontwerp en top service. Zeker een aanrader!
Inge lorist
Inge Lorist
Wij hebben een fantastische webshop dankzij MARV-Websolutions. Een hele fijne samenwerking en via mail of bellen wordt je altijd snel geholpen. Topservice!
Abdel majid
Abdel Majid
Super fijn en betrouwbaar bedrijf dat goed meedenkt en top kwaliteit levert
Mark osinga
Mark Osinga
Zeer professioneel. Super service en luisteren naar de klant. Aanrader!
Jurgen emsbroek
Jurgen Emsbroek
Ik heb een goede samenwerking met MARV Solutions. Ze zijn goed bereikbaar via email en telefoon. Mijn probleem met inkomende emails was snel opgelost en hij heeft alles meteen een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt.
Wilfred jansen
Wilfred Jansen
Jaromir alphenaar
Jaromir Alphenaar
Top service! En ik vind jullie echt oprecht goed in jullie werk.
Luuk vonk
Luuk Vonk
Onlangs had ik een aantal problemen met de website. Roy van MARV Websolutions heeft mij perfect en snel geholpen. Enorm bedankt!
Emil
Emil
Super samenwerking, goede ervaringen met Marv. Je voelt je betrokken en begrepen, je kunt merken dat ze hun werk met plezier doen.
Lieke brabander
Lieke Brabander
Ik heb onlangs een website laten maken bij MARV websolutions voor een restaurant! Hele fijne samenwerking; snel en toegankelijk contact en er werd op veel vlakken meegedacht. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Een kwalitatief mooi en origineel design en zaken op de achtergrond van de site zoals het onderhoud wordt geregeld. Bij vragen of problemen kun je altijd even bellen of een mailtje sturen waarop je direct wordt geholpen. Helemaal tevreden. Bedankt!
Hamza saai
Hamza Saai
Uitstekend werk!
Celine rikken
Celine Rikken
I would only recommend MARV Solutions because of there professional service and always doing extra when I need them…. Aanrader 5 star ⭐️
Marijke smeeman
Marijke Smeeman
Deze heren hebben vrijwel alles uit handen genomen en ik heb er een prachtige website voor terug gekregen! Duidelijke uitleg over het gebruik van mijn website, en ook heel fijn dat ik altijd terecht kan met mijn vragen. Top service!
Bart k
Bart K
Topbedrijf. Snel, correct, meedenkend, niet naar de mond pratend. Goede prijs kwaliteit en zeer goed bereikbaar. Aanrader!
Nathan robben
Nathan Robben
Persoonlijk en klantgericht bedrijf! Goede kwaliteiten op het gebied van webdisigne. Zeer tevreden met resultaat, snel en proffesioneel.
Auto vemo
Auto Vemo
Bijzonder leuk bedrijf, werkt zeer snel, goede communicatie en een super resultaat! Bedankt!
Js_loader

Veelgestelde vragen

Bij MARV-Websolutions beginnen we altijd met een 0-meting om de huidige status van jouw netwerk te evalueren. Op basis van deze meting stellen we een adviesplan en offerte op. Na goedkeuring plannen we samen met jou een datum in voor de installatie en eventuele aanpassingen. Hierdoor zorgen we voor een netwerkoplossing die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Voor het adviesplan rekenen we € 50,00 exclusief BTW. Mocht je besluiten akkoord te gaan met onze offerte, dan brengen we deze kosten in mindering op de totale factuur. Zo profiteer je van een gedegen advies zonder extra kosten als je onze diensten afneemt.

Als jij vindt dat jouw netwerk of camera’s niet optimaal werken of als je klachten krijgt vanuit klanten/verzekeraar, dan is het aan te raden om een inventarisatie laten doen. Ook als jij wilt gaan voor een nog betere klantervaring richting jouw klanten is een inventarisatie aan te raden.

Ja, naast netwerkinstallaties voor bedrijven bieden wij ook diensten aan voor het installeren, aanleggen en optimaliseren van Wi-Fi en internet thuis. Of het nu gaat om het verbeteren van de Wi-Fi-dekking, het instellen van een nieuwe internetverbinding, of het configureren van netwerkapparatuur, onze technici staan klaar om je te helpen. We zorgen ervoor dat jouw thuisnetwerk snel, veilig en betrouwbaar is.

De duur van een netwerkinstallatie varieert afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project. Bij MARV-Websolutions streven we ernaar om de installatie zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren, met minimale verstoring van uw dagelijkse activiteiten. Een typische installatie kan variëren van een dag voor kleine projecten tot enkele dagen voor grotere en complexere netwerken.

Wij maken gebruik van hoogwaardige Unifi-producten voor onze netwerk installaties. Deze apparatuur staat bekend om zijn betrouwbaarheid en prestaties. Wij installeren onder andere Unifi Dream Machines, Access Points en POE switches om ervoor te zorgen dat uw netwerk sterk en stabiel is.

Onze gratis inventarisatie omvat een gedetailleerde analyse van uw huidige netwerkbehoeften en infrastructuur. We komen ter plaatse om uw situatie te beoordelen en een op maat gemaakte oplossing te bieden. Op basis van deze inventarisatie stellen wij een offerte op die volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Ja, bij MARV-Websolutions bieden wij uitgebreide ondersteuning na de netwerk installatie. Onze service houdt niet op na de voltooiing van het project. Wij bieden voortdurende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw netwerk altijd optimaal functioneert. Dit betekent dat u nooit alleen staat bij technische problemen en altijd op ons kunt rekenen voor hulp en advies.

Unifi is een merk van netwerkapparatuur dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en innovatieve technologieën. Het omvat een breed scala aan producten zoals routers, switches, access points en beveiligingscamera’s, die allemaal naadloos samenwerken om een krachtig en betrouwbaar netwerk te creëren.

 

Bij MARV-Websolutions kiezen we voor Unifi vanwege de volgende redenen:

 • Betrouwbaarheid: Unifi-producten staan bekend om hun duurzaamheid en consistente prestaties, wat essentieel is voor een stabiel netwerk.
 • Schaalbaarheid: Unifi-apparatuur kan eenvoudig worden uitgebreid, waardoor het ideaal is voor MKB bedrijven die willen groeien zonder hun netwerk compleet te moeten herstructureren.
 • Beheer en controle: Met de Unifi-controller kunnen wij uw hele netwerk centraal beheren. Dit biedt uitgebreide monitoring- en configuratiemogelijkheden, wat resulteert in een efficiënter beheer en snelle probleemoplossing.
 • Beveiliging: Unifi biedt geavanceerde beveiligingsfuncties die uw netwerk beschermen tegen bedreigingen en onbevoegde toegang.

Door uitsluitend met Unifi te werken, kunnen wij de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen voor uw netwerk. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijfsvoering soepel verloopt zonder onverwachte netwerkproblemen.

Bij MARV-Websolutions richten we ons speciaal op het midden- en kleinbedrijf (MKB) omdat deze bedrijven unieke behoeften hebben die wij uitstekend kunnen vervullen. Hier zijn enkele redenen waarom we ons focussen op het MKB:

 • Op maat gemaakte oplossingen: Het MKB heeft vaak specifieke netwerkbehoeften. Wij bieden op maat gemaakte netwerkinstallaties die perfect aansluiten bij de schaal en eisen van MKB-bedrijven.
 • Flexibiliteit en schaalbaarheid: Onze diensten zijn flexibel en schaalbaar, ideaal voor bedrijven die snel moeten kunnen inspelen op veranderingen.
 • Persoonlijke benadering: Wij bieden een klantgerichte aanpak met korte communicatielijnen en snelle responstijden.
 • Kosteneffectiviteit: Wij combineren hoge kwaliteit en betrouwbaarheid met betaalbare prijzen, wat belangrijk is voor MKB-bedrijven met beperkte budgetten.
 • Ondersteuning en onderhoud: MKB-bedrijven hebben vaak niet de middelen voor een volledige interne IT-afdeling. Wij bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Heeft u nog meer vragen over onze focus op het MKB of onze netwerkinstallatiediensten? Neem gerust contact met ons op!

Expertises

Bekijk al onze expertises en profiteer van onze scherpe prijzen

Webhosting

WordPress Webdesign

WordPress Onderhoud

WordPress Onderhoud

WooCommerce Webshop

WooCommerce Webshop

Domeinregistratie

Grafisch Ontwerp

Sociale Media Beheer

Online Vindbaarheid (SEO/SEA)

Netwerk en Camera Installatie

Inrichting en Configuratie Werkplek

Software Installatie en Configuratie

Office 365

Sociale Media Beheer

Office 365

Ik ben geïnteresseerd in onderstaande dienst

Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Ik ben geïnteresseerd in onderstaande dienst: