Office 365

Office 365 biedt een scala aan productiviteitstools en samenwerkingsmogelijkheden voor bedrijven. We kunnen je helpen bij de implementatie en configuratie van Office 365, inclusief e-mailconfiguratie en gegevensmigratie. Met Office 365 kun je efficiënt werken, samenwerken en communiceren binnen jouw bedrijf. Wij helpen onze klanten Office 365-abonnementen te kiezen die het beste aansluiten bij hun behoeften en zakelijke doelen.

Expertise

Basispakket

Vanaf

€12,50

/ maand

Standaardpakket

Alles in het Basispakket plus:

Vanaf

€19,50

/ maand

Compleet pakket

Alles in het Standaardpakket plus:

Vanaf

€24,50

/ maand

MARV-Websolutions is de ideale partner
op het gebied van Office 365

MARV-Websolutions is jouw ideale partner op het gebied van Office 365. Met onze diepgaande expertise en toewijding zorgen we voor naadloze integratie, configuratie en ondersteuning van Office 365, zodat jij en/of jouw bedrijf kunnen profiteren van de krachtige tools en mogelijkheden die deze suite biedt.

Advies op maat

Jouw unieke behoeften, onze aandacht; krijg advies op maat voor Office 365.

Officiële licenties

Garandeer volledige functionaliteit en compliance met onze officiële Office 365-licenties.

Eigen administratie login

Beheer jouw digitale omgeving met gemak via een eigen beheerderslogin.

Vlotte communicatie

Snelle, heldere antwoorden op al jouw vragen en behoeften, altijd binnen handbereik.

Veelgestelde vragen

Office 365 kan de productiviteit verhogen, de samenwerking verbeteren, de beveiliging versterken en de operationele efficiëntie van een bedrijf verbeteren. Wat je onder o.a. krijgt zijn de Office apps en grotere opslag voor de mails.

Office 365 is een uitgebreid pakket van zakelijke software en productiviteitstools dat wordt aangeboden door Microsoft. Het bevat een reeks vertrouwde programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, die essentieel zijn voor taken zoals tekstverwerking, gegevensanalyse, presentaties en e-mailbeheer.

Een van de belangrijkste kenmerken van Office 365 is de mogelijkheid om deze software en diensten via internet te gebruiken. Dit betekent dat je toegang hebt tot je werk, documenten en communicatiemiddelen vanaf vrijwel elk apparaat met een internetverbinding, of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent.

Office 365 biedt ook cloudgebaseerde diensten, waaronder zakelijke e-mail, online bestandsopslag en samenwerkingstools zoals SharePoint en Teams. Deze tools maken naadloze samenwerking mogelijk, waardoor teams efficiënter kunnen werken door het delen van documenten, planningen en communicatie te vereenvoudigen.

Bovendien wordt Office 365 vaak aangeboden op een abonnementsbasis, waardoor organisaties regelmatig toegang hebben tot de nieuwste functies en beveiligingsupdates. Het is ontworpen om bedrijven te helpen hun productiviteit te verhogen, communicatie te verbeteren en samenwerking te vergemakkelijken, wat het tot een essentiële tool maakt voor moderne werkplekken.

De apps die je o.a. krijgt zijn Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Teams, Sharepoint, Onedrive.

De opzegtermijn is 1 maand.

Het niet verlengen van je abonnement leidt tot het verlies van toegang tot de Office-apps, beperkte toegang tot functies, verlies van cloud-opslagruimte en het verlies van de mogelijkheid van het ontvangen en verzenden van nieuwe e-mails.

Expertises

Bekijk al onze expertises en profiteer van onze scherpe prijzen

Webhosting

WordPress Webdesign

WordPress Onderhoud

WordPress Onderhoud

WooCommerce Webshop

WooCommerce Webshop

Domeinregistratie

Grafisch Ontwerp

Sociale Media Beheer

Online Vindbaarheid (SEO/SEA)

Netwerk en Camera Installatie

Inrichting en Configuratie Werkplek

Software Installatie en Configuratie

Office 365

Sociale Media Beheer

Office 365

Ik ben geïnteresseerd in onderstaande dienst

Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Ik ben geïnteresseerd in onderstaande dienst:

Bedankt voor uw interesse!

Wij geven u binnen 48 uur een reactie!