Webhosting

Betrouwbare webhosting is essentieel voor een succesvolle online aanwezigheid. Onze webhostingdiensten bieden een stabiele en veilige omgeving voor jouw website. Met snelle servers, robuuste beveiliging en betrouwbare ondersteuning zorgen we ervoor dat jouw website altijd beschikbaar is voor jouw bezoekers.

Expertise

Basispakket

Klein bedrijf

Vanaf

€71,27

/ jaar

Standaardpakket

Middelgroot bedrijf

Vanaf

€100,83

/ jaar

Compleet pakket

Groot bedrijf

Vanaf

€121,21

/ jaar

Combineer dit met:

WordPress Webdesign

WordPress Onderhoud

WooCommerce Webshop

Online Vindbaarheid (SEA)

Online Vindbaarheid (SEO)

Domeinregistratie

MARV-Websolutions is de ideale partner
op het gebied van Webhosting

MARV-Websolutions is dé webhostingpartner. Onze ervaring, continue monitoring en experts staan voor je klaar. Of je nu een kleine site hebt of een groeiende webshop, wij bieden de hosting die jij nodig hebt. Kies MARV-Websolutions vandaag en bereik jouw online doelen!

Gratis overstappen

Maak je geen zorgen over de migratie van jouw e-mail en website! wij zorgen voor een soepele en kosteloze overstap naar ons hostingplatform.

24/7 Monitoring

Ons toegewijde team houdt jouw website constant in de gaten, om ervoor te zorgen dat deze altijd optimaal presteert en beschikbaar is.

Gratis SSL-certificaat

Beveilig jouw website zonder extra kosten met ons gratis SSL-certificaat, waardoor bezoekers met vertrouwen kunnen browsen en transacties kunnen uitvoeren.

Betrouwbare server

Vertrouw op onze krachtige en betrouwbare servers die zorgen voor maximale uptime en een snelle laadtijd voor jouw website, waardoor jouw bezoekers een naadloze ervaring hebben.

Veelgestelde vragen

Webhosting is als het huren van ruimte op het internet om je website te laten zien. Vergelijk het met het huren van een huis waarin je je spullen bewaart. Bij webhosting bewaar je de bestanden van je website, zoals afbeeldingen en tekst, op de computers van een webhostingbedrijf. Wij zorgen ervoor dat je website 24/7 beschikbaar is voor mensen die het willen bezoeken.

Bij het kiezen van een hosting-pakket zijn er enkele belangrijke dingen om op te letten:

 1. Opslagruimte:
  Controleer hoeveel ruimte je krijgt om je websitebestanden op te slaan. Zorg ervoor dat het genoeg is voor je huidige behoeften en toekomstige groei.
 2. Bandbreedte:
  Dit bepaalt hoeveel gegevens je website kan verzenden en ontvangen. Kies een pakket met voldoende bandbreedte om ervoor te zorgen dat je website snel laadt, zelfs als er veel bezoekers zijn.
 3. Betrouwbaarheid en uptime:
  Zoek naar een host met een goede reputatie voor betrouwbaarheid. Je wilt dat je website altijd online is, dus let op een hoog percentage “uptime” (beschikbaarheid). Check bijvoorbeeld de reviews van de door jou gekozen hostingpartij.
 4. Klantenservice:
  Controleer of de host goede klantenservice biedt. Je hebt hulp nodig als er problemen optreden, dus kies een host die gemakkelijk te bereiken is.

Een SSL-certificaat is als een digitale identiteitskaart voor je website. Het zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de browser van een bezoeker en de webserver waarop je website wordt gehost. Met SSL wordt de informatie die heen en weer gaat, zoals wachtwoorden en creditcardgegevens, versleuteld, waardoor het moeilijk is voor kwaadwillenden om deze informatie te stelen.

Je herkent een website met een SSL-certificaat aan het slotje in de adresbalk van de browser en het gebruik van “https://” in plaats van “http://”. Een SSL-certificaat is vooral belangrijk als je gevoelige informatie verzamelt, zoals bij e-commerce websites, maar het wordt tegenwoordig ook sterk aanbevolen voor alle websites, omdat het de veiligheid en het vertrouwen van bezoekers vergroot. 

Er worden bij ons maar liefst zeven keer per dag back-ups gemaakt van je website/webshop!

Back-ups zijn als een levensverzekering voor je website of webshop. Ze zorgen ervoor dat zelfs als er iets misgaat, zoals een technisch probleem, een hackeraanval of per ongeluk verwijderde bestanden, je nog steeds toegang hebt tot een eerdere versie van je site. Hier zijn enkele redenen waarom back-ups van cruciaal belang zijn:

 1. Bescherming tegen gegevensverlies:
  Als er ooit gegevens verloren gaan of beschadigd raken, kun je teruggaan naar een eerdere back-up en je website herstellen naar een goed werkende staat.
 2. Herstelmogelijkheid na een hack:
  Als je website wordt gehackt en beschadigd raakt, kun je een back-up terugzetten om de schade ongedaan te maken en de integriteit van je site te herstellen.
 3. Fouten herstellen:
  Als je per ongeluk belangrijke bestanden verwijdert of wijzigingen maakt die problemen veroorzaken, kun je snel teruggaan naar een back-up van vóór de fout en je site herstellen.
 4. Bedrijfscontinuïteit:
  Voor webshops is het vooral belangrijk om geen omzet te verliezen. Met regelmatige back-ups kun je snel herstellen en je online business draaiende houden, zelfs na onvoorziene tegenvallers.
 5. Gemoedsrust:
  Het hebben van regelmatige back-ups geeft je gemoedsrust, wetende dat je kostbare website-inhoud altijd veilig is.


Het maken van back-ups is dus een cruciaal onderdeel van het beheren van een website of webshop, en het feit dat er zeven keer per dag back-ups worden gemaakt, betekent dat je gegevens op meerdere momenten in de dag veilig worden gesteld, waardoor je een extra laag bescherming hebt voor je online aanwezigheid.

Expertises

Bekijk al onze expertises en profiteer van onze scherpe prijzen

Webhosting

WordPress Webdesign

WordPress Onderhoud

WordPress Onderhoud

WooCommerce Webshop

WooCommerce Webshop

Domeinregistratie

Grafisch Ontwerp

Sociale Media Beheer

Online Vindbaarheid (SEO/SEA)

Netwerk en Camera Installatie

Inrichting en Configuratie Werkplek

Software Installatie en Configuratie

Office 365

Sociale Media Beheer

Office 365

Ik ben geïnteresseerd in onderstaande dienst

Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Ik ben geïnteresseerd in onderstaande dienst:

Bedankt voor uw interesse!

Wij geven u binnen 48 uur een reactie!