WEBSITE LATEN MAKEN

U bent op zoek naar een compleet nieuwe WordPress website? Of u heeft een bestaande website die bijgewerkt moet worden, bijvoorbeeld responsive gemaakt? 

Een website laten maken duur? Een website ontwerpen begint bij ons vanaf 250 euro. Afhankelijk van uw wensen zal de prijs toenemen. Dit is een investering in de toekomst en wij denken met u vooruit als het gaat om toepassingen op uw website. Door de juiste toepassingen en het juiste ontwerp haalt u meer omzet uit uw website. En verdient uw website zich altijd terug.

MARV-Websolutions is een bedrijf met ruime ervaring in WordPress webdesign. Uw probleem maken wij bespreekbaar en presenteren u  een passende oplossing. Een oplossing die op maat gemaakt is voor uw bedrijf.

WordPress websites op maat ontwerpen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB)

 

Voordelen

  • Gebruiksvriendelijk
  • Open Source  en dus voortdurend in ontwikkeling
  • Duizenden plugins met extra functionaliteiten
  • Zeer goede zoekmachine optimalisatie
  • Veel ondersteuning te vinden op internet

MOGELIJKHEDEN

Blog, portfolio, contactformulieren, social media en nog veel meer zit standaard in WordPress of het gebruikte template. Daarnaast zijn er nog veel meer functionaliteiten toe te voegen door middel van plugins.

WORDPRESS TEMPLATE OF OP MAAT

Wij maken WordPress websites altijd op basis van een template. In dat template zit standaard een berg aan mogelijkheden. heb je iets nodig wat er niet in zit? Dan zoeken wij de juiste plugin om die functionaliteit toe te voegen. 

Je kan kiezen uit een standaard template of een custom made ontwerp geheel naar jouw wensen.