WAAROM WORDPRESS

WordPress is het meest populaire Open Source Content Management System (CMS) en bovendien gratis te gebruiken. Er zijn geen kosten om het te gebruiken, aan te passen of te installeren op uw eigen server!

WordPress is zo ontworpen dat u het niet alleen kunt gebruiken om te bloggen, maar ook kunt inzetten voor uw bedrijfswebsite, persoonlijke site, webshop, portfolio website of iedere vorm van een media hosting website. Het integreren van nieuwe functionaliteit binnen een WordPress website is zelden een probleem.

Elke website is anders en iedere klant heeft een specifieke behoefte. WordPress beantwoordt deze behoefte en biedt een grote hoeveelheid aan gratis en betaalde plugins. Indien u een specifieke oplossing zoekt die niet beschikbaar is als plugin, dan kan deze door een developer worden gebouwd.

WordPress biedt uitgebreide media support. Of u nou afbeeldingen, videos, fotogalerij, Google Maps, YouTube-videos, Vimeo of een andere vorm van media wilt gebruiken, geen enkel probleem!

Webdesign in eigen huisstijl

U bent op zoek naar een compleet nieuwe WordPress website? Of u heeft een bestaande website die bijgewerkt moet worden, bijvoorbeeld responsive gemaakt? 

MARV-Websolutions is een bedrijf met ruime ervaring in WordPress webdesign. Uw probleem maken wij bespreekbaar en presenteren u  een passende oplossing. Een oplossing die op maat gemaakt is voor uw bedrijf.

KOSTEN

Een website laten maken  of webdesign duur? Een website ontwerpen begint bij ons vanaf 250 euro. Afhankelijk van uw wensen zal de prijs toenemen. Dit is een investering in de toekomst en wij denken met u vooruit als het gaat om toepassingen op uw website. Door de juiste toepassingen en het juiste ontwerp haalt u meer omzet uit uw website. En verdient uw website zich altijd terug.

WEBSHOP

Wij maken voor onze webshops gebruik van WooCommerce. Deze plugin is een extensie binnen WordPress en staat bekend als zeer gebruiksvriendelijk. Onze webshops worden in overleg met jou uiteraard voorzien van koppeling met betaalsystemen zodat jouw bezoekers kunnen afrekenen met o.a. iDEAL. Wij kunnen je webshop ook hosten en (gratis) voorzien van een wettelijk verplichte versleutelde verbinding (SSL-certificaat).