WordPress Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat jouw WordPress-website optimaal blijft werken, bieden we uitgebreid onderhoud en ondersteuning. We zorgen voor regelmatige updates van WordPress en plug-ins, back-ups van jouw website, beveiligingscontroles en snelheidsoptimalisatie. Met ons WordPress onderhoudspakket kun je je concentreren op jouw bedrijf, terwijl wij zorgen voor de technische aspecten van jouw website.

Expertise

Basispakket

Vanaf

€24,95

/ maand

Standaardpakket

Vanaf

€34,95

/ maand

Compleet pakket

Vanaf

€49,95

/ maand

Combineer dit met:

WordPress Webdesign

Webhosting

WooCommerce Webshop

Online Vindbaarheid (SEA)

Online Vindbaarheid (SEO)

Domeinregistratie

MARV-Websolutions is de ideale partner
op het gebied van WordPress Onderhoud

MARV-Websolutions is de ideale partner op het gebied van WordPress Onderhoud. Ons deskundige team staat garant voor probleemloze websites die altijd up-to-date en optimaal presteren.

Dagelijkse back-ups

Jouw gegevens zijn veilig met onze dagelijkse back-ups. Als er iets fout gaat, herstellen we snel jouw website naar een recente versie.

24/7 Monitoring

Ons team bewaakt jouw WordPress-site rond de klok. We reageren onmiddellijk op problemen om ervoor te zorgen dat jouw site altijd soepel draait.

Veiligheid

Jouw site is onze prioriteit. We gebruiken de nieuwste beveiligingsmaatregelen om jouw WordPress-website te beschermen tegen bedreigingen.

Constante controle op updates

We zorgen ervoor dat jouw WordPress-site altijd up-to-date is. Plugins, thema’s en WordPress zelf worden regelmatig bijgewerkt voor optimale prestaties en veiligheid.

Veelgestelde vragen

WordPress onderhoud is van cruciaal belang om verschillende redenen. WordPress is een populair content management systeem (CMS) dat wordt gebruikt door miljoenen websites over de hele wereld. Om ervoor te zorgen dat je WordPress-website optimaal blijft presteren en veilig blijft, is regelmatig onderhoud essentieel. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom WordPress-onderhoud belangrijk en noodzakelijk is:

 1. Beveiliging:
  WordPress is een veelgebruikt platform en is daardoor een aantrekkelijk doelwit voor hackers. Onderhoud omvat het bijwerken van WordPress, thema’s en plug-ins naar de nieuwste versies, waardoor eventuele beveiligingslekken worden gedicht. Dit helpt om de website te beschermen tegen mogelijke aanvallen en gegevensinbreuken.
 2. Prestatie:
  Een goed onderhouden website presteert beter. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat alle elementen van de site soepel blijven werken. Dit voorkomt trage laadtijden, foutmeldingen en andere technische problemen die de gebruikerservaring kunnen beïnvloeden.
 3. Compatibiliteit:
  WordPress wordt voortdurend bijgewerkt, en soms kunnen updates in conflict komen met oudere thema’s en plug-ins. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kun je ervoor zorgen dat alle componenten van je website compatibel blijven met de nieuwste versies van WordPress.
 4. Functionaliteit:
  Nieuwe functies en verbeteringen worden vaak geïntroduceerd in WordPress-updates, thema’s en plug-ins. Door je website up-to-date te houden, kun je profiteren van deze verbeteringen en ervoor zorgen dat je site altijd beschikt over de nieuwste functies.
 5. Back-ups:
  Regelmatig onderhoud omvat ook het maken van back-ups van je website. Dit is van vitaal belang voor het geval er iets misgaat, zoals een serverstoring of een hackaanval. Met regelmatige back-ups kun je je website snel herstellen zonder gegevens te verliezen.
 6. SEO:
  Zoekmachines waarderen websites die up-to-date en goed onderhouden zijn. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kun je de SEO-prestaties van je website verbeteren, wat kan leiden tot betere zoekmachine rankings en meer organisch verkeer.
 7. Vertrouwen en geloofwaardigheid:
  Een goed onderhouden website straalt professionaliteit en betrouwbaarheid uit naar je bezoekers. Als je website verouderd is of technische problemen heeft, kan dit potentiële klanten afschrikken.


Kortom, WordPress-onderhoud is essentieel om de veiligheid, prestaties, functionaliteit en geloofwaardigheid van je website te waarborgen. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kun je problemen voorkomen voordat ze zich voordoen en ervoor zorgen dat je website altijd optimaal presteert. Het is een investering in de lange-termijn succes van je online aanwezigheid.

We voeren wekelijkse updates uit om ervoor te zorgen dat je WordPress-website altijd up-to-date en beveiligd blijft. Deze regelmatige udates omvatten het bijwerken van WordPress zelf, evenals eventuele thema’s en plug-ins die op je website zijn geïnstalleerd.

Door wekelijkse updates uit te voeren, kunnen we snel reageren op nieuwe beveiligingspatches en updates die worden uitgebracht door WordPress en de ontwikkelaars van thema’s en plug-ins. Dit minimaliseert het risico op beveiligingslekken en zorgt ervoor dat je website beschermd blijft tegen potentiële bedreigingen.

Daarnaast zorgt het wekelijks bijwerken van je website ervoor dat alle functies en prestatieverbeteringen die worden geïntroduceerd in nieuwe versies van WordPress en de gebruikte extensies, direct beschikbaar zijn voor jou en je websitebezoekers. Dit draagt bij aan een soepele en moderne gebruikerservaring.

Kortom, onze wekelijkse updates zijn een proactieve benadering van website-onderhoud die gericht is op het waarborgen van de beveiliging, prestaties en functionaliteit van je WordPress-website op de lange termijn.

Het beschermen van jouw website of webshop is een cruciale verantwoordelijkheid. Hier zijn enkele veiligheidsmaatregelen die wij treffen om deze veiligheid te waarborgen:

 1. Regelmatige updates:
  We zorgen ervoor dat zowel WordPress zelf als alle geïnstalleerde thema’s en plug-ins altijd up-to-date zijn door middel van het uitvoeren van wekelijkse updates. Oudere versies kunnen beveiligingslekken bevatten die hackers kunnen misbruiken.
 2. Beveiligingsplug-ins:
  We zijn ons zeer bewust van de potentiële hackers die op de loer liggen, daarom maken we gebruik van verschillende beveiligingsplug-ins die jouw online aanwezigheid beter beschermen. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze beveiligingsplug-ins, dit is namelijk een stukje service vanuit MARV-Websolutions voor jou! 
 3. Sterke wachtwoorden:
  Bij MARV-Websolutions wordt er altijd gebruik gemaakt van een sterk en uniek wachtwoord voor jouw WordPress website/webshop. Een sterk en uniek wachtwoord maakt het voor hackers erg lastig om in de achterkant van je website te komen. We maken gebruik van een geverifieerde wachtwoordbeheer-tool die complexe wachtwoorden genereert.
 4. Tweefactorauthenticatie (2FA):
  Om de beveiliging van jouw website of webshop aanzienlijk te verhogen maken wij gebruik van een extra certificatie stap (2FA). Dit zorgt er voor dat criminelen moeilijker op jouw site of webshop kunnen binnendringen.
 5. Beperkt aantal inlogpogingen:
  Bij MARV-Websolutions stellen wij limieten in voor het aantal inlogpogingen om brute force-aanvallen te voorkomen. Hierdoor worden accounts geblokkeerd na een aantal mislukte inlogpogingen.
 6. Beveiligingsbewustzijn:
  Wij houden onze klanten altijd op de hoogte over de basisprincipes van internetbeveiliging, zoals het herkennen van phishing-e-mails en verdachte links. 
 7. Back-ups:
  Wij maken dagelijks maar liefst 7 back-ups en zorgen ervoor dat deze offsite worden opgeslagen. Back-ups zijn van onschatbare waarde als er zich problemen voordoen, zoals hacks of gegevensverlies.
 8. Beperking van gebruikersrechten:
  Wij overleggen altijd met onze klanten welke gebruikersrol zij in WordPress wensen. We proberen het uitbesteden van alle rechten tot het absolute minimum te beperken om potentiële risico’s te verminderen. Op deze manier kan de klant bij de onderdelen van de website die ze nodig hebben om hun taken uit te voeren zonder dat er onnodige risico’s worden genomen.
 9. Beveiligde hosting:
  Wij maken uitsluitend gebruik van een betrouwbare webhostingprovider die bekend staat om zijn beveiligingsmaatregelen. Dit kan helpen bij het verminderen van de kwetsbaarheden op serverniveau.
 10. 24/7 Monitoring:
  Door gebruik te maken van monitoringtools kunnen er verdachte activiteiten worden gedetecteerd, zoals ongeautoriseerde inlogpogingen. 
 11. SSL-certificaat:
  Wij zorgen er voor dat iedere website en webshop beschikt over een SSL-certificaat voor versleutelde gegevensoverdracht. Dit is met name belangrijk voor websites/webshops die persoonlijke of financiële gegevens verzamelen. Het hebben van een  SSL-certificaat wordt steeds belangrijker. Het hebben van dit certificaat biedt niet alleen veiligheid, maar het straalt ook veiligheid uit. 


Door deze maatregelen te implementeren en proactief te blijven in het monitoren en bijwerken van jouw website/webshop, kunnen wij de beveiliging van de site van de klant aanzienlijk verbeteren en helpen voorkomen dat deze het doelwit wordt van kwaadwillenden.

Voor problemen met jouw website of webshop kun je op de volgende manieren contact met ons opnemen:

– E-mail:
Stuur een bericht naar info@marv-websolutions.nl met details over het probleem.
– Telefoon:
Bel ons op 024 234 0002 voor directe assistentie.
– WhatsApp:
Neem contact met ons op via WhatsApp op 024 234 0002.

We staan altijd klaar om te helpen en streven ernaar om eventuele beveiligingsproblemen zo snel mogelijk op te lossen. Uw tevredenheid en de beveiliging van uw website zijn onze prioriteit.

Om ervoor te zorgen dat de website laadsnelheid optimaal blijft, hanteren we een selectieve benadering bij het gebruik van plug-ins en thema’s. Hier zijn enkele van de strategieën die we toepassen:

 1. Minimaal gebruik van plug-ins:
  We streven ernaar om het aantal plug-ins tot een minimum te beperken. Dit minimaliseert de kans op conflicten en verhoogt de prestaties van de website.
 2. Lichtgewicht thema:
  We kiezen voor lichtgewicht thema’s die snel kunnen worden ingeladen door WordPress. Dit draagt bij aan een snellere laadtijd van de site.
 3. Bestandsoptimalisatie:
  We optimaliseren afbeeldingen en andere bestanden om onnodige ruimte te besparen en de laadtijd te verbeteren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
 4. Onderhoud en opruimen:
  We voeren regelmatig opruimacties uit om onnodige bestanden, gegevens of plug-ins te verwijderen. Dit helpt de website schoon en efficiënt te houden.
 5. Updates en betrouwbare plug-ins:
  We zorgen ervoor dat alle plug-ins die we gebruiken betrouwbaar zijn en regelmatig worden bijgewerkt. Dit vermindert het risico op beveiligingsproblemen en conflicten.
 6. Synergie tussen builder tool en thema:
  Onze keuze voor een builder tool en thema die beide afkomstig zijn van hetzelfde bedrijf zorgt voor een naadloze integratie en optimale prestaties. Dit minimaliseert compatibiliteitsproblemen.

Kortom, onze aanpak richt zich op efficiëntie en optimalisatie om ervoor te zorgen dat de website soepel en snel blijft functioneren. We blijven voortdurend monitoren en updaten om gebruik te kunnen maken van de nieuwste functies en technologieën, en tegelijkertijd een hoog niveau van betrouwbaarheid en prestaties te handhaven.

Expertises

Bekijk al onze expertises en profiteer van onze scherpe prijzen

Webhosting

WordPress Webdesign

WordPress Onderhoud

WordPress Onderhoud

WooCommerce Webshop

WooCommerce Webshop

Domeinregistratie

Grafisch Ontwerp

Sociale Media Beheer

Online Vindbaarheid (SEO/SEA)

Netwerk en Camera Installatie

Inrichting en Configuratie Werkplek

Software Installatie en Configuratie

Office 365

Sociale Media Beheer

Office 365

Ik ben geïnteresseerd in onderstaande dienst

Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Ik ben geïnteresseerd in onderstaande dienst: