Netwerk en Camera Installatie

Een betrouwbaar netwerk en beveiligingscamera’s zijn essentieel voor een veilige en goed functionerende bedrijfsomgeving. We bieden professionele installatie van netwerksystemen en camerabewakingssystemen. We zorgen voor een vakkundige installatie en configuratie, zodat je met een gerust hart jouw bedrijfsnetwerk kunt beheren en jouw eigendommen kunt beveiligen.

Expertise

Deurbel Installatie

Een videodeurbel is enorm populair, niet voor niets want de kwaliteit en software is dan ook geniaal. De installatie van een video deurbel is niet enorm moeilijk, maar wij kunnen ons voorstellen dat niet iedereen dit kan en of zelf wil installeren. Onze installateur weten daar raadt mee waardoor je zeker weet dat het goed aangesloten is en naar behoren blijft werken.

Netwerk Installatie

Een van de belangrijkste aspecten van een goede bedrijfsvoering is een netwerk. Vaak zijn de huidige netwerken verouderd met als resultaat traag internet en een slechte verbindingen. Is het tijd voor een goed en toekomstgericht netwerk voor op de zaak of thuis? MARV-Websolutions legt netwerken aan bij kleine en grote bedrijven en bij particulieren.

Camera Installatie

Camerabeveiliging installatie pakketten inclusief complete installatie vanaf 1 tot 64+ camera’s. Altijd een vaste betaalbare prijs, en geen onverwachtse kosten achteraf. Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de laatste technologiën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden.

MARV-Websolutions is de ideale partner
op het gebied van Netwerk en Camera Installatie

MARV-Websolutions is dé ideale partner voor netwerk- en camera-installatie. Met onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen we jouw bedrijf voorzien van geavanceerde netwerkoplossingen en beveiligingscamera’s die de veiligheid en efficiëntie verbeteren. Ons toegewijde team staat klaar om maatwerkinstallaties te leveren die aan al jouw specifieke eisen voldoen. Kies voor MARV-Websolutions en investeer in de toekomstige beveiliging en connectiviteit van jouw bedrijf.

Inventarisatie & advies

We beginnen met een grondige inventarisatie en bieden deskundig advies om de beste oplossing voor jouw behoeften te vinden.

Netwerkcontrole

Onze diensten omvatten uitgebreide netwerkcontrole om ervoor te zorgen dat alles soepel en veilig functioneert.

Oplossing op maat

We leveren maatwerkoplossingen die perfect passen bij jouw specifieke eisen en situatie.

A-klasse apparatuur

We gebruiken alleen hoogwaardige A-klasse apparatuur om duurzaamheid en prestaties te garanderen.

Veelgestelde vragen

Wij maken eerst een 0 meting hoe het netwerk en/of camera installatie eruit ziet. Aan de hand daarvan komen wij met een adviesplan/offerte. Als die wordt geaccepteerd, dan plannen wij met de klant een datum in waarop wij de installatie aan komen passen.

Voor het adviesplan vragen wij € 50,00 exclusief BTW. Als klant besluit om akkoord te gaan met de offerte, dan worden deze kosten in mindering gebracht op de factuur.

Wij werken zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Dit maakt voor ons niets uit.

Als jij vindt dat jouw netwerk of camera’s niet optimaal werken of als je klachten krijgt vanuit klanten/verzekeraar, dan is het aan te raden om een inventarisatie laten doen. Ook als jij wilt gaan voor een nog betere klantervaring richting jouw klanten is een inventarisatie aan te raden.

Ja, het is mogelijk om camera’s draadloos te laten plaatsen, echter raden wij dit niet aan. Wij zullen altijd proberen om alle camera’s met kabel aan te sluiten, dit in verband met de betrouwbaarheid.

Expertises

Bekijk al onze expertises en profiteer van onze scherpe prijzen

Webhosting

WordPress Webdesign

WordPress Onderhoud

WordPress Onderhoud

WooCommerce Webshop

WooCommerce Webshop

Domeinregistratie

Grafisch Ontwerp

Sociale Media Beheer

Online Vindbaarheid (SEO/SEA)

Netwerk en Camera Installatie

Inrichting en Configuratie Werkplek

Software Installatie en Configuratie

Office 365

Sociale Media Beheer

Office 365

Ik ben geïnteresseerd in onderstaande dienst

Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Ik ben geïnteresseerd in onderstaande dienst: