Online Vindbaarheid (SEO/SEA)

Wil je dat jouw website goed gevonden wordt in zoekmachines? Onze SEO- en SEA-diensten kunnen jouw online zichtbaarheid vergroten. We optimaliseren jouw website voor zoekmachines, voeren zoekwoordanalyses uit en implementeren effectieve strategieën om jouw website hoger te laten ranken. Met gerichte zoekmachine-advertenties kunnen we ook direct verkeer naar jouw website genereren.

Expertise

Basispakket SEO

Website

€150,-

Webshop

€200,-

Standaardpakket SEO

Website

€250,-

Webshop

€300,-

Compleet pakket SEO

Website

€450,-

Webshop

€650,-

Combineer dit met:

WooCommerce Webshop

WordPress Webdesign

Sociale Media Beheer

Ik wil SEA, bieden jullie dat ook aan?
Jazeker! Neem contact met ons op voor alle informatie

MARV-Websolutions is de ideale partner
op het gebied van Online Vindbaarheid (SEO/SEA)

MARV-Websolutions is jouw ideale partner voor online vindbaarheid (SEO/SEA). Met onze uitgebreide ervaring en strategische aanpak helpen we je om hoger in de zoekresultaten te verschijnen. Laat ons je online zichtbaarheid vergroten en je doelgroep bereiken. Kies voor MARV-Websolutions om je online aanwezigheid te optimaliseren.

Persoonlijke 
aandacht

We bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften.

Resultaatgerichte 
strategieën

Onze strategieën zijn gericht op meetbare resultaten.

Transparantie en 
inzicht

We delen inzichten en voortgangsinformatie voor volledige transparantie.

Continue 
optimalisatie

We blijven jouw online strategie verbeteren om bij te blijven met veranderende trends.

Veelgestelde vragen

SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) zijn beide methoden om de online vindbaarheid van een website te verbeteren, maar ze werken op verschillende manieren.

  • SEO richt zich op het verbeteren van de organische (niet-betaalde) zoekresultaten in zoekmachines. Dit wordt bereikt door optimalisatie van de website, content en technische aspecten om de positie van de site in de zoekresultaten te verhogen.

  • SEA daarentegen maakt gebruik van betaalde advertenties om direct bovenaan de zoekresultaten te verschijnen. Adverteerders betalen per klik op hun advertenties.

In principe is SEO gratis omdat het draait om organische optimalisatie. Maar het volledig laten optimaliseren van je website/webshop brengt uiteraard wel kosten met zich mee. Er kunnen ook kosten zijn verbonden voor het gebruik van tools en software om je SEO-inspanningen te beheren en te meten.

Goede SEO kan aanzienlijke voordelen opleveren, waaronder:

  • Verhoogde zichtbaarheid: Je website wordt beter zichtbaar in zoekmachines, wat leidt tot meer bezoekers.

  • Meer verkeer: Verbeterde ranking in zoekresultaten kan leiden tot een toename van organisch verkeer naar je site.

  • Beter gericht verkeer: Goede SEO richt zich op relevante zoekwoorden, wat betekent dat de bezoekers die je site bereiken meer geneigd zijn geïnteresseerd te zijn in je aanbod.

  • Geloofwaardigheid en autoriteit: Een goed geoptimaliseerde site straalt geloofwaardigheid uit en versterkt de autoriteit in je branche.

Als webbureau hebben we veel ervaring met SEO en gebruiken we diverse tools om de resultaten van onze SEO-inspanningen inzichtelijk te maken voor onze klanten. Met behulp van Google Analytics, Google Search Console en andere gespecialiseerde SEO-tools kunnen we precies zien hoe jouw website presteert. We houden bij welke zoekwoorden het meeste verkeer genereren, hoe je pagina’s ranken in de zoekresultaten en nog veel meer. Ons doel is altijd om de zichtbaarheid en prestaties van je website te verbeteren. En weet dat SEO een langetermijninvestering is; het kan even duren voordat je de vruchten ervan plukt, maar het is het wachten zeker waard!

Of we je website bovenaan Google kunnen krijgen, is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de concurrentie in je branche, het zoekwoord dat je wilt targeten, en de advertentie-investeringen van concurrenten. We streven er altijd naar om de beste resultaten te behalen, maar SEO heeft zijn grenzen en garanties zijn moeilijk te geven. We werken nauw met jou samen om realistische doelen te stellen en een strategie te ontwikkelen om je online zichtbaarheid te verbeteren.

Expertises

Bekijk al onze expertises en profiteer van onze scherpe prijzen

Webhosting

WordPress Webdesign

WordPress Onderhoud

WordPress Onderhoud

WooCommerce Webshop

WooCommerce Webshop

Domeinregistratie

Grafisch Ontwerp

Sociale Media Beheer

Online Vindbaarheid (SEO/SEA)

Netwerk en Camera Installatie

Inrichting en Configuratie Werkplek

Software Installatie en Configuratie

Office 365

Sociale Media Beheer

Office 365

Ik ben geïnteresseerd in onderstaande dienst

Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Ik ben geïnteresseerd in onderstaande dienst: