Sociale Media beheer

Effectieve sociale media marketing kan jouw online aanwezigheid vergroten en jouw doelgroep betrekken en aantrekken. We kunnen je helpen bij het opzetten en beheren van jouw sociale media-accounts, het ontwikkelen van strategieën voor content creatie en het beheren van advertentiecampagnes. Door gebruik te maken van sociale media kunnen we de zichtbaarheid van jouw bedrijf versterken en waardevolle relaties opbouwen met jouw klanten.

Expertise

Basispakket

Vanaf

€99,-

/ maand

Standaardpakket

Vanaf

€149,-

/ maand

Compleet pakket

Vanaf

€199,-

/ maand

Combineer dit met:

Grafisch Ontwerp

Online Vindbaarheid (SEA)

Online Vindbaarheid (SEO)

MARV-Websolutions is de ideale partner
op het gebied van sociale media beheer

Met onze expertise in WordPress webdesign transformeren we jouw visie tot een aantrekkelijke en functionele website, gebruikmakend van de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van het WordPress-platform, zodat deze perfect aansluit op jouw bedrijf en doelstellingen.

Op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen

We houden de nieuwste sociale media trends bij, zodat we deze innovatieve functies kunnen toepassen voor jou.

Transparante 
werkwijze

Onze werkwijze is open en duidelijk, zodat je altijd weet wat we doen. Je komt niet voor onaangename verrassingen te staan

Jouw groei 
is onze prioriteit

We zetten ons volledig in voor jouw succes. We begrijpen jouw doelen en richten al onze inspanningen op het realiseren hiervan.

Maandelijkse 
rapportage

We leveren regelmatige rapporten om de prestaties te volgen en aanpassingen te maken waar nodig.

Veelgestelde vragen

We werken samen met Instagram, LinkedIn en Facebook. Deze platforms bieden verschillende kansen om je merk te laten groeien en met je doelgroep in contact te komen.

Nee, bij ons wordt geen enkel bericht zonder jouw goedkeuring geplaatst. We hechten veel waarde aan jouw input en zorgen ervoor dat je volledige controle hebt over wat er op je sociale media-accounts wordt gepost. Alles wordt eerst aan jou voorgelegd voor akkoord voordat het online gaat.

Ja, we beheren sociale media advertenties om je online aanwezigheid te vergroten. Dit omvat het strategisch plaatsen van betaalde promoties om je doelgroep effectief te bereiken en je merk te promoten bij een bredere groep potentiële klanten.

Sociale media beheer betekent dat we al het werk voor jou uit handen nemen als het gaat om je sociale media accounts. We ontwikkelen en plaatsen regelmatig content,  monitoren je sociale kanalen en houden je online aanwezigheid actief en betrokken. Kortom, we zorgen ervoor dat je merk groeit en bloeit op sociale media.

Ja, we integreren jouw unieke huisstijl in alle content die we plaatsen. Dit betekent dat elk bericht, elke afbeelding en elke video die we delen, naadloos aansluit bij jouw merkidentiteit. De voordelen hiervan zijn talrijk: het creëert consistentie in je merkuitstraling, straalt professionaliteit uit en maakt je merk herkenbaar voor je volgers, wat de merkloyaliteit vergroot en vertrouwen opbouwt bij je publiek.

Expertises

Bekijk al onze expertises en profiteer van onze scherpe prijzen

Webhosting

WordPress Webdesign

WordPress Onderhoud

WordPress Onderhoud

WooCommerce Webshop

WooCommerce Webshop

Domeinregistratie

Grafisch Ontwerp

Sociale Media Beheer

Online Vindbaarheid (SEO/SEA)

Netwerk en Camera Installatie

Inrichting en Configuratie Werkplek

Software Installatie en Configuratie

Office 365

Sociale Media Beheer

Office 365

Ik ben geïnteresseerd in onderstaande dienst

Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Ik ben geïnteresseerd in onderstaande dienst:

Bedankt voor uw interesse!

Wij geven u binnen 48 uur een reactie!